تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

تورم ۴۷.۵ درصدی تولید در سال گذشته+جدول

شاخص قيمت توليدكننده در سال ١٣٩٧، با ٤٧,٥ درصد افزایش نسبت به سال ١٣٩٦، به عدد ٣٤٧.٢ رسيد. اين شاخص در سال ١٣٩٦ نسبت به سال ١٣٩٥، ١٢.٩ درصد افزايش يافته بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش شاخص قیمت تولیدکننده در ایران در سال ١٣٩٧ بر مبنای سال پایه ١٣٩٠ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 

درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده در همه فصل­های سال ١٣٩٧ نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) مثبت بوده و بیش­ترین آن مربوط به فصل زمستان، ٦٦,٣ درصد است.

 

شاخص قیمت تولیدکننده در سال ١٣٩٧، با ٤٧,٥ درصد افزایش نسبت به سال ١٣٩٦، به عدد ٣٤٧.٢ رسید. این شاخص در سال ١٣٩٦ عدد ٢٣٦.٤ بوده و نسبت به سال ١٣٩٥، ١٢.٩ درصد افزایش یافته بود. این شاخص در تمام فصل­های سال مورد بررسی (١٣٩٦) نسبت به فصل قبل از خود با افزایش مواجه بوده است. بیشترین افزایش این شاخص در فصل پاییز با ١٨.٦ درصد نسبت به فصل قبل به وقوع پیوسته است.

 

درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده در همه فصل­های سال ١٣٩٧ نسبت به دوره مشابه سال قبل ( تورم نقطه به نقطه) مثبت بوده و بیش­ترین آن مربوط به فصل زمستان، ٦٦,٣ درصد است.

 

١ - بخش کشاورزی

شاخص قیمت تولیدکننده‌ بخش کشاورزی در سال ١٣٩٧ با ٤٨,٨ درصد افزایش نسبت به سال قبل به عدد ٣٦٨.٢ رسید. عدد شاخص این بخش در سال ١٣٩٦ برابر با ٢٤٧.٥ بوده که نسبت به سال قبل ١١.٧ درصد افزایش یافته بود. بیش‌ترین افزایش شاخص مذکور در فصل بهار و به میزان ٢٣.٩ درصد نسبت به فصل قبل است. این شاخص در تمامی فصل­های سال مورد بررسی به­ جز فصل زمستان افزایش داشته ­است.

 

٢- بخش معدن

شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در سال ١٣٩٧ با ٥٠,٩ درصد افزایش نسبت به سال قبل به عدد ٣٥٠.٠ رسید. عدد شاخص این بخش در سال ١٣٩٦ برابر با ٢٣٢.٠ بوده که نسبت به سال قبل ١٧.٣ درصد افزایش یافته بود. شاخص این بخش در تمام فصل‌های سال مورد بررسی افزایش داشته و بیش­ترین افزایش آن در فصل پاییز معادل ١٧.٢ درصد بوده است.

 

٣- بخش صنعت

شاخص قیمت تولیدکننده بخش اصلی صنعت در سال ١٣٩٧ با ٦٤,٦ درصد افزایش نسبت به سال قبل به عدد ٣٨٢.٤ رسید. عدد شاخص این بخش در سال ١٣٩٦ برابر با ٢٣٢.٤ بوده که نسبت به سال ١٣٩٥، ١٥.٥ درصد افزایش یافته بود. شاخص این بخش در تمام فصل­ های سال مورد بررسی افزایش داشته و بیش­ترین افزایش آن در فصل پاییز معادل ٢٣.٥ درصد بوده است.

 

۴- بخش برق

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در سال ١٣٩٧ با ٤,٧ درصد افزایش نسبت به سال قبل به عدد ١٢٦.٢ رسید. عدد شاخص این بخش در سال ١٣٩٦ برابر با ١٢٠.٥ بوده که نسبت به سال قبل ٨.١ درصد کاهش یافته بود. شاخص این بخش در فصل­های پاییز و ­ زمستان به ترتیب با ١١.٦ و ٤.٦ درصد کاهش نسبت به فصل قبل و در سایر فصل­های سال ١٣٩٧ با افزایش نسبت به فصل قبل همراه بوده است.

 

۵- بخش اختصاصی خدمات

شاخص قیمت تولیدکننده بخش اختصاصی خدمات در سال ١٣٩٧ با ٢٢,٢ درصد افزایش نسبت به سال قبل به عدد ٢٩٦.٥ رسید. این شاخص در سال ١٣٩٦ عدد ٢٤٢.٦ بوده که نسبت به سال قبل ٨.٩ درصد افزایش یافته بود. بیش‌ترین افزایش شاخص مذکور در فصل پاییز به میزان ٨.٨ درصد است. شاخص قیمت تولیدکننده در این بخش در تمام فصل­های سال مورد بررسی نسبت به فصل قبل با افزایش همراه بوده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار