ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

افراد ناشناس دو مسجد در آلمان را هدف حمله قرار دادند و ضمن شکستن شیشه‌های این مساجد، به قرآن کریم تعرض کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، چند فرد ناشناس روز گذشته (یکشنبه) به دو مسجد در شهر‌های کاسل و برمن آلمان حمله کردند. این افراد به سمت مساجد سنگ پرتاب کرده و به حدود ۵۰ جلد قرآن کریم تعرض کردند.

 

مسجد مرکزی کاسل بامداد روز گذشته هدف حمله این افراد ناشناس قرار گرفت. سیف الدین اریوروک، رئیس مسجد کاسل که تحت نظارت «اتحادیه اسلامی امور مذهبی ترکیه» قرار دارد، اعلام کرد: افرادی ناشناس در زمانی که هیچ کسی داخل این مسجد نبود با سنگ به آن حمله کردند و شیشه‌های این مسجد را شکستند.

 

همچنین مسجد رحمان در برمن آلمان هم هدف حمله گروهی دیگر قرار گرفت. افرادی ناشناس به حدود ۵۰ جلد کلام‌الله مجید تعرض و برگه‌های آن را بر زمین ریختند.

 

مسلمانان ساکن برمن از مقامات شهر درخواست کردند برای این گونه حملات علیه مسلمانان تدابیری بیاندیشند. دفتر سرکنسولگری ترکیه در فرانکفورت ضمن محکوم کردن این حمله، از نیرو‌های امنیتی آلمان درخواست کرد عاملان این تعرض را بازداشت کنند. در حال حاضر تحقیقاتی برای یافتن عاملان این حملات آغاز شده است.

 

حملات علیه مسلمانان در سال‌های اخیر در آلمان به شدت افزایش یافته است. حدود دو هفته پیش هم یک نفر در برمن با سر دادن شعار‌های ضداسلامی به یک جوان ۱۶ ساله با چاقو حمله کرد. پلیس آلمان پیشتر اعلام کرد حدود ۸۱۳ مورد جرم علیه مسلمانان در سال گذشته میلادی در این کشور ثبت شده است.

 

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار