تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

افراد ناشناس دو مسجد در آلمان را هدف حمله قرار دادند و ضمن شکستن شیشه‌های این مساجد، به قرآن کریم تعرض کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، چند فرد ناشناس روز گذشته (یکشنبه) به دو مسجد در شهر‌های کاسل و برمن آلمان حمله کردند. این افراد به سمت مساجد سنگ پرتاب کرده و به حدود ۵۰ جلد قرآن کریم تعرض کردند.

 

مسجد مرکزی کاسل بامداد روز گذشته هدف حمله این افراد ناشناس قرار گرفت. سیف الدین اریوروک، رئیس مسجد کاسل که تحت نظارت «اتحادیه اسلامی امور مذهبی ترکیه» قرار دارد، اعلام کرد: افرادی ناشناس در زمانی که هیچ کسی داخل این مسجد نبود با سنگ به آن حمله کردند و شیشه‌های این مسجد را شکستند.

 

همچنین مسجد رحمان در برمن آلمان هم هدف حمله گروهی دیگر قرار گرفت. افرادی ناشناس به حدود ۵۰ جلد کلام‌الله مجید تعرض و برگه‌های آن را بر زمین ریختند.

 

مسلمانان ساکن برمن از مقامات شهر درخواست کردند برای این گونه حملات علیه مسلمانان تدابیری بیاندیشند. دفتر سرکنسولگری ترکیه در فرانکفورت ضمن محکوم کردن این حمله، از نیرو‌های امنیتی آلمان درخواست کرد عاملان این تعرض را بازداشت کنند. در حال حاضر تحقیقاتی برای یافتن عاملان این حملات آغاز شده است.

 

حملات علیه مسلمانان در سال‌های اخیر در آلمان به شدت افزایش یافته است. حدود دو هفته پیش هم یک نفر در برمن با سر دادن شعار‌های ضداسلامی به یک جوان ۱۶ ساله با چاقو حمله کرد. پلیس آلمان پیشتر اعلام کرد حدود ۸۱۳ مورد جرم علیه مسلمانان در سال گذشته میلادی در این کشور ثبت شده است.

 

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار