دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

سفر قریب‌الوقوع معاون نخست وزیر روسیه به تهران

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه از سفر قریب الوقوع «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه و رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه به تهران و دیدار با معاون اول رئیس جمهور به عنوان همتا خبر داد. 
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر نشست ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با موضوع «کمیسیون مشترک اقتصادی روسیه» به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از مدیران دستگاه‌های ذیربط و همچنین کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه برگزار شد.

در این نشست، صفری از دستگاه‌ها و نهادهای مختلف درخواست کرد موضوع برگزار کردن کمیسیون‌های مشترک را با جدیت دنبال کنند.

وی همچنین از سفر قریب الوقوع «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه و رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه به تهران و دیدار با معاون اول رئیس جمهور به عنوان همتا خبر داد. 

همکاری های مالی، حل مشکلات ترانزیتی و همکاری در زمینه پروژه های نفت و گاز از اهداف برگزاری این کمیسیون مشترک به شمار می رود. همچنین لغو روادید دوجانبه برای توریسم گروهی از جمله موضوعات مورد بررسی دو طرف خواهد بود.

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه نیز در این نشست، با اشاره به دوران جدید روابط ایران و روسیه، تاکید کرد: فضای کاری پس از سفر رئیس جمهور کشورمان به روسیه، برای دو طرف فراهم تر شده است و عزم جدی برای حل مشکلات ترانزیتی و صادراتی و در زمینه اعتبارنامه های گمرکی وجود دارد. 

وی روسیه را بازار بزرگ مناسبی برای صادرات به خصوص در زمینه پوشاک، محصولات چرمی و آبزیان خواند و برگزاری کمیسیون های مشترک را تسهیل کننده روند روبه رشد تجارت دو کشور ارزیابی کرد.

در ادامه حاضران در این نشست در خصوص موضوعات محوری که می تواند در کمیسیون مشترک اقتصادی پیش رو مدنظر قرار گیرد به تبادل نظر پرداختند و محورها و پیشنهادات خود را ارائه کردند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده