وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

افزایش سقف وام بازنشستگان تامین اجتماعی۱۴۰۱+ مبلغ وام بازنشستگان

افزایش سقف وام بازنشستگان تامین اجتماعی۱۴۰۱+ مبلغ وام بازنشستگان معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی از افزایش سقف وام قرض‌الحسنه بازنشستگان این سازمان در سال جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی ، با اشاره به افزایش مبلغ وام قرض‌الحسنه بازنشستگان این سازمان، اظهار کرد: بنا بر تصمیم اخذ شده رقم وام بازنشستگان از ۷ میلیون به ۱۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به ثبت‌نام و زمان پرداخت وام قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به بازنشستگان، تصریح کرد: بازنشستگان می‌توانند از طریق دفاتر کانون بازنشستگی در استان‌های مختلف نسبت به ثبت‌نام خود و بارگذاری مدارک اقدام کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی، گفت: البته به‌زودی سایتی از سوی سازمان تامین اجتماعی جهت ثبت‌نام بازنشستگان در ارتباط با وام قرض‌الحسنه اعلام خواهد شد و بازنشستگان از این طریق هم می‌توانند نسبت به ثبت‌نام وام اقدام کنند.

اسفندیاری در رابطه با تعداد بازنشستگان دریافت‌کننده وام قرض‌الحسنه، گفت: سازمان تامین اجتماعی محدودیتی برای ثبت‌نام ندارد و امسال ۵۰۰ هزار نفر از بازنشستگان از این تسهیلات بهره ببرند.

وی گفت: پس از ثبت‌نام بازنشستگان در دفاتر کانون بازنشستگی و به‌زودی از طریق سایت ذکر شده؛ این افراد جهت دریافت وام خود به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار