پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

توان دفاعی کشورمان متناسب با تهدیدات روز در حال افزایش است

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه توان دفاعی کشورمان متناسب با تهدیدات روز در حال افزایش است، تاکید کرد: پدافند هوایی مظهر اقتدار و خودباوری جوانان ایرانی است که با تعهد و تلاش شبانه‌روزی موجبات سرافرازی کشورمان را در عرصه‌های بین‌المللی فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ علیرضا الهامی جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع فرماندهان و کارکنان این نیرو، اظهار داشت: لازمه حفظ صلابت نیروی پدافند هوایی، به‌روزرسانی آموزش‌های علوم پدافندی و تخصصی به‌ویژه در بین کارکنان جوان و با انگیزه این نیرو و همچنین به‌روزرسانی تسلیحات و تجهیزات راداری و موشکی است.

وی با بیان اینکه ارتقای توان دفاعی کشورمان متناسب با تهدیدات روز در حال افزایش است، تصریح کرد: پدافند هوایی مظهر اقتدار و خودباوری جوانان ایرانی است که با تعهد و تلاش شبانه‌روزی موجبات سرافرازی کشورمان را در عرصه‌های بین‌المللی فراهم می‌کند.

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه امروز همانند گذشته در زمینه تأمین تجهیزات راداری، موشکی و نیز پهپادی وابسته به خارج از کشور نیستیم، عنوان کرد: ما مطلقاً نگاه به خرید از خارج و نگاه به وابستگی به هیچ سلاح خارج از کشور را نداریم؛ برای اینکه تولیداتمان را ارتقاء دهیم، نیازمند تبادل فکری هستیم و اینکه با کشور‌های پیشرفته دنیا اطلاعات‌مان را به اشتراک بگذاریم، ولی قطعاً رویکرد پدافند هوایی ابتدا به ساکن تکیه صد درصدی بر توان داخلی است.

امیر الهامی با بیان اینکه امنیت و آرامش امروز یقیناً مرهون ایثار و جان فشانی شهدا، جانبازان و ایثارگرانی است که برای حفظ وجب به وجب آب و خاک این مرز و بوم از تمام دارایی خود که جانشان بود گذشتند، تصریح کرد: مسئولان، فرماندهان و هموطنان عزیزمان در هر موقعیت و جایگاهی که هستند، باید در راستای اعتلا و بالندگی کشورمان تلاش و کوشش کنند؛ چرا که دِین ما به شهدا ادا نشده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار