سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

عملیات پدافند هوایی ‌بر فراز نیروگاه هسته‌ای بوشهر

عملیات پدافند هوایی ‌بر فراز نیروگاه هسته‌ای بوشهر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) در استان‌های جنوبی کشور گفت: در این رزمایش قدرت نیروهای مسلح در حاشیه خلیج‌فارس و بر فراز نیروگاه هسته‌ای بوشهربه نمایش درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد تقی ایرانی با اشاره به برگزاری رزمایش مشترک پیامبر اعظم در جنوب کشور اظهار داشت: در این رزمایش نیروهای مسلح از جمله سپاه پاسداران با تمام توان وارد عملیات شد و توان دفاعی خود را به منصه ظهور رساند.

 

وی از حضور نیروی دریایی ارتش و سپاه و نیروی هوایی در این رزمایش خبر داد و بیان کرد: هدف از این رزمایش آمادگی لازم برای افزایش توان پدافندی نیروهای مسلح است که بامداد امروز در حاشیه خلیج‌فارس از جمله بر فراز نیروگاه اتمی بوشهر با موفقیت اجرا شد.

 

معاون استاندار بوشهر با بیان اینکه این رزمایش بامداد امروز با آمادگی لازم هماهنگی کامل نیروهای مسلح برگزار شد خاطر نشان کرد: در این رزمایش 3 استان ساحلی بوشهر، هرمزگان و خوزستان مشارکت دارند و توان عملیاتی خود را در حراست و صیانت از مرزهای دریایی میهن اسلامی در خلیج‌فارس به نمایش گذاشتند.

 

ایرانی با بیان اینکه نیروگاه اتمی بوشهر در ساحل خلیج‌فارس قرار دارد افزود: بخشی از این رزمایش بر فراز نیروگاه هسته‌ای بوشهر با موفقیت اجرا شد.

 

وی اضافه کرد: سپاه پاسداران با توان بالای نظامی در ابعاد گوناگون در این رزمایش حضور دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار