پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

بشار اسد با رهبر معظم انقلاب و رئیسی در تهران دیدار کرد

رئیس جمهور سوریه با سفر به تهران، با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «بشار اسد» رئیس جمهوری عربی سوریه صبح امروز در سفر به تهران با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور به صورت جداگانه دیدار و گفتگو کرد.

از سال 2011 که سوریه درگیر جنگ با  گروه‌های تروریستی تکفیری شد این دومین بار است که رئیس جمهور این کشور به ایران سفر می‌کند.

اولین سفر بشار اسد به ایران در 6 اسفندماه سال 1397 و پس از موفقیت ائتلاف ایران، روسیه و سوریه در سرکوب تروریست‌های تکفیری و برقراری آرامش نسبی در این کشور انجام شد.

در اولین سفر بشار اسد به ایران، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم و فرمانده پیروز نبرد با جنایتکاران تکفیری و حامیان غربی آنها، رئیس جمهور سوریه را همراهی می‌کرد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار بشار اسد با ایشان در 6 اسفندماه سال 1397،ایران و سوریه را «عمق راهبردی» یکدیگر خواندند و اظهار داشتند: «هویت و قدرت جریان مقاومت وابسته به این ارتباط مستمر و راهبردی است، بر این اساس دشمنان نخواهند توانست نقشه‌های خود را عملیاتی کنند.»

بشار اسد رئیس جمهور سوریه پس از دیدار و گفتگو با رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور کشورمان تهران را به مقصد دمشق پایتخت سوریه ترک کرد.

گزارش مشروح سفر رئیس جمهور سوریه به تهران تا ساعتی دیگر منتشر خواهد شد./نور نیوز

کلمات کلیدی: بشار اسد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده