ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

اتهام‌زنی دبیرکل ناتو علیه ایران در پی سقوط اسد

اتهام‌زنی دبیرکل ناتو علیه ایران در پی سقوط اسد دبیرکل ناتو با نادیده گرفتن هم‌دستی کشور‌های عضو این ائتلاف در جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به واسطه حمایت‌های مالی و نظامی گسترده از آن، ادعایی را درباره نقش داشتن ایران و روسیه در امور داخلی سوریه در زمان دولت «بشار اسد» مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 09
کد خبر: ۲۶۵۲۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در پی سقوط دولت «بشار اسد» در سوریه و واگذاری قدرت به مخالفان مسلح این کشور، «مارک روته» دبیرکل ناتو، امروز (دوشنبه) مدعی شد که روسیه و ایران «هم‌دست جنایات» بشار اسد هستند و سقوط او نشان داد که آنها «شرکایی غیرقابل اعتماد هستند».

مخالفان مسلح سوریه پس از پیشروی‌های چند روز اخیر خود که ابتدا از حلب آغاز شد و به حماة رسید، شنبه گذشته، از جنوب سوریه حرکت خود را به سمت دمشق آغاز کردند و صبح یکشنبه وارد پایتخت سوریه شدند و کنترل آن را در دست گرفتند.

روز یکشنبه ۸ دسامبر، یک منبع در کرملین به خبرگزاری نووستی گفت اسد و اعضای خانواده‌اش به مسکو رسیده‌اند و روسیه به دلایل بشردوستانه به آنها پناهندگی داده است. «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در وین نیز، امروز، اقامت اسد در روسیه را تایید کرد.

روند تشکیل دولت انتقالی در این کشور در حال بررسی است.

خبرگزاری فرانسه نوشت که روته درباره روابط ایران و روسیه با دولت اسد گفت: روسیه و ایران حامیان اصلی رژیم اسد بودند و در مسئولیت جنایات انجام‌شده علیه ملت سوریه سهیم هستند. آنها با رها کردن اسد وقتی دیگر به دردشان نمی‌خورد، ثابت کردند که شرکایی غیرقابل اعتمادند.

ادعا‌های روته علیه نقش ایران در حالی مطرح می‌شود که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان این که حمایت ایران از دولت سوریه به ارتباط دولت دمشق با مردم خودش و گروه‌های معارض سوری» را یکی از سه حوزه اصلی «ارتباط قوی» ایران با دولت سوریه بیان کرده و گفت: ما در این خصوص دخالتی نداشتیم و همواره دولت سوریه را به گفت‌و‌گو با مخالفان و یافتن راه‌حل سیاسی دعوت کرده بودیم. تشکیل روند آستانه مقدار زیادی در همین جهت بود. ایران، روسیه و ترکیه روندی را درست کردند و دیروز آخرین جلسه آن را در دوحه داشتیم. تشکیل این روند برای این بود که این سه کشور به انجام اصلاحات سیاسی در سوریه کمک کنند.

عراقچی همچنین در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به کمک‌های ایران برای حفاظت از امنیت شهروندان سوری و منطقه در قبال تهدید گروه تروریستی داعش گفت: نقش اصلی در مبارزه با تروریسم در عراق و سوریه را البته به درخواست دولت‌های عراق و سوریه، ایران ایفا کرد و ما نیرو اعزام کردیم. البته این عمدتا برای تامین امنیت خود ما بود و برای ما تهدید بزرگی بود که مجبور بودیم با داعش خارج از قلمرو خود مقابله کنیم. در نهایت موفق شدیم داعش را شکست دهیم. پیروزی بر داعش عمدتا دستاورد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
0
0
تعرض به سفارت ایران خلاف قوانین بین‌المللی است / دلیل سکوت عراقچی در مورد تعرض به سفارت ایران در دمشق چیست؟
دلیل سکوت عراقچی در مورد کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی ترکیه از معارضان مسلح سوریه و سایر گروه های تروریستی در سوریه چیست؟
پرطرفدارترین اخبار