نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

خاخام ارشد خطاب به صهیونیست‌ها: مسلح شوید

خاخام ارشد خطاب به صهیونیست‌ها: مسلح شوید در جدیدترین واکنش به این عملیات‌ها، «اسحاق یوسف» خاخام ارشد یهودیان سفاردیم از کسانی که قصد دارند در پایان هفته در کنیسه حاضر شوند، خواست، خود را مسلح به سلاح کنند. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر انجام چندین عملیات شهادت‌طلبانه در فلسطین اشغالی در واکنش به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی، رعب و وحشت در سرزمین‌های اشغالی به راه انداخته است.

در جدیدترین واکنش به این عملیات‌ها، «اسحاق یوسف» خاخام ارشد یهودیان سفاردیم از کسانی که قصد دارند در پایان هفته در کنیسه حاضر شوند، خواست، خود را مسلح به سلاح کنند. 

بر اساس این گزارش، اظهارنظر خاخام یوسف درباره مسأله‌ای غیردینی، نشان دهنده وضعیت امنیتی متشنج در اراضی اشغالی است. 

خاخام مذکور اعلام کرده، با توجه به امنیتی متشنج امنیتی، همه کسانی که مجوز حمل سلاح دارند باید این سلاح را به همراه خود به کنیسه بیاورند تا امنیت را تأمین کنند.

پنجشنبه پیش بود که طی یک عملیات مقاومتی در «العاد» که با چاقو صورت گرفت، چندین صهیونیست کشته و زخمی شدند. پس از آن بود که شمار زیادی از نیروهای ارتش و پلیس اسرائیل، مامور یافتن عاملان این عملیات شدند.

این عملیات قهرمانانه، همزمان با جشن‌های رژیم صهیونیستی برای هفتاد و چهارمین سالگرد اشغال فلسطین و از سرگیری حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی صورت گرفت تا شمار کشته‌های صهیونیست‌ها از ماه مارس تا این تاریخ به ۲۰ نفر برسد.

رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) پس از چند روز جستجوی سخت، سرانجام عاملان این عملیات را بازداشت کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار