توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

اشرف غنی به افغانستان برگشت؟

اشرف غنی به افغانستان برگشت؟ یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری "آوا"ی افغانستان از بازگشت محمد اشرف غنی، رییس جمهوری فراری این کشور به کابل خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری صدای افغان (آوا) ـ به دنبال پخش شایعاتی درمورد بازگشت محمد اشرف غنی، رییس جمهوری فراری کشور افغانستان از ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی به کابل در صفحات اجتماعی، یک منبع آگاه در گفتگو با این خبرگزاری بازگشت او به افغانستان را تأیید کرد.

این منبع به آوا گفت که اشرف غنی احمدزی با میانجی‌گری برخی از سران قوم احمدزی به افغانستان بازگشته است و شیر محمد عباس استانکزی، دستیار سیاسی وزارت خارجه برای تضمین سفر غنی به کشور، در امارات متحده عربی به سر می‌برد.

هنوز منابع رسمی دولت اسلامی طالبان در مورد این خبر واکنش نشان نداده اند.

این درحالی است که روز گذشته حشمت غنی احمدزی، برادر محمد اشرف غنی، تصویر تازه‌ای از خود و برادرش را در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی منتشر کرد.

به دنبال پخش این تصویر، از شب گذشته شایعاتی مبنی بر بازگشت اشرف غنی به افغانستان در صفحات اجتماعی دست به دست شده است.

پیش از این در ماه اسفند سال گذشته، حشمت‌غنی احمدزی در مصاحبه با شبکه دویچه وله آلمان گفته بود که صحبت‌هایی برای «بازگشت» اشرف غنی به افغانستان جریان دارد. به گفته او اگر بازگشت اشرف‌غنی «تاثیر داشته‌باشد، او حاضر به بازگشت است» و آقای غنی علاقه‌ای به بازگشت به عرصه سیاست ندارد؛ بلکه می‌خواهد «فعالیت اجتماعی» داشته‌باشد.

حشمت غنی گفت: پیش از آن‌که برادرش تصمیمی بگیرد سؤال‌های زیادی هست که باید پاسخ داده شود. به گفته او، محمد اشرف غنی می‌خواهد «آخر عمر خود را در افغانستان» سپری کند تا بتواند «خیری» برساند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار