شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»

امیر کویت استعفای دولت این کشور را پذیرفت

امیر کویت استعفای دولت این کشور را پذیرفت امیر کویت ضمن پذیرش استعفای دولت، از نخست وزیر و وزرا خواست تا موقتاً به امور فوری اداره کشور رسیدگی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نواف الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت امروز (سه‌شنبه) استعفای دولت را که «صباح الخالد الحمد الصباح» نخست‌وزیر این کشور ماه قبل اعلام کرده بود، پذیرفت.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت کویت «کونا»، امروز فرمان سلطنتی مبنی بر پذیرش استعفای نخست‌وزیر و وزرای دولت وی صادر شد.

در ادامه این گزارش آمده است که این فرمان شامل تداوم کار نخست‌وزیر و وزرای کنونی در جهت انجام فوری امور اداری تا تشکیل دولت جدید بود.

این فرمان سلطنتی به امضای «مشعل الاحمد الصباح»، ولی عهد کویت رسید که امیر، قبلاً برخی از وظایف و اختیارات قانونی خود را به وی سپرده بود.

خبرگزاری رسمی دولت کویت به دلایل این استعفا اشاره‌ای نکرد. نخست‌وزیر کویت در ۵ آوریل، استعفای دولت خود را ارائه کرد؛ این چهارمین استعفای دولت کویت در دو سال و نیم اخیر است.

ماه قبل، این استعفا درحالی صورت گرفت که یک هفته قبل از آن، جلسه پارلمان کویت با درخواست ۱۰ نماینده برای استیضاح نخست‌وزیر این کشور پایان یافته بود. دولت قبل از تشکیل جلسه پارلمان برای رای به عدم همکاری دولت آن‌ها استعفا داد.

این استیضاح پارلمان کویت پس از اتهاماتی مبنی بر «ارتکاب اقدامات خلاف قانون اساسی، اخلال در منافع شهروندان و عدم همکاری با نهاد‌های قانونگذار» به نخست‌وزیر این کشور درخواست شد.

شیخ صباح الخالد الحمد در مدت دو سال و نیم گذشته، چهار بار مأمور تشکیل دولت شده بود؛ اولین مورد در نوامبر ۲۰۱۹، دومی در دسامبر ۲۰۲۰، سومی در مارس ۲۰۲۱ و چهارمی نیز در دسامبر همان سال بود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار