تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

پیشبرد مذاکرات با اجرای طرح تحول اقتصادی نشانگر تسلط دولت بر مهمترین پرونده‌های سیاسی و اقتصادی

پیشبرد مذاکرات با اجرای طرح تحول اقتصادی نشانگر تسلط دولت بر مهمترین پرونده‌های سیاسی و اقتصادی دبیر شورای عالی امنیت ملی پیشبرد همزمان مذاکرات با اجرای طرح تحول اقتصادی را نشانگر تسلط دولت بر مهمترین پرونده‌های سیاسی و اقتصادی کشور خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان امروز (سه‌شنبه) ۲۰ اردیبهشت ماه در توئیتی در آستانه سفر «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده مذاکرات وین نوشت: پیشبرد همزمان مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های ظالمانه که ادامه آن با سفر انریکه مورا به ایران دنبال می‌شود، با اجرای شجاعانه طرح تحول اقتصادی، ضمن آنکه نشان‌دهنده ظرفیت بالای مردمی برای اقدامات بزرگ است، از تسلط دولت بر مهمترین پرونده‌های سیاسی و اقتصادی کشور خبر می‌دهد.

 

پیشبرد مذاکرات با اجرای طرح تحول اقتصادی نشانگر تسلط دولت بر مهمترین پرونده‌های سیاسی و اقتصادی

گفتنی است انریکه مورا قرار است امشب وارد تهران شود و فردا (چهارشنبه) با علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو می‌کند. سفر مورا به تهران بعد از دو ماه وقفه ایجاد شده در مذاکرات وین و برای دومین بار در سال جدید شمسی به تهران صورت می‌گیرد. سفری که در پی پیشنهاد «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان و استقبال وزیر خارجه ایران انجام می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار