پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

امیرعبداللهیان: اگر آمریکا تصمیم بگیرد، توافق خوب و قابل اتکا در دسترس است

امیرعبداللهیان سفر مورا به تهران را فرصت مجددی برای تمرکز بر ابتکارات به منظور حل موضوعات باقیمانده مذاکرات وین خواند و گفت: توافق خوب و قابل اتکا در دسترس است، اگر آمریکا تصمیم سیاسی گرفته و به تعهداتش پایبند باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 13
کد خبر: ۱۳۳۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) ۲۳ اردیبهشت در توئیتی با اشاره به حضور «انریکه مورا» هماهنگ کننده گفتگوهای وین نوشت: در توافق با آقای بورل، سفر آقای مورا به تهران و گفتگوهایش با همکارم آقای باقری، فرصت مجددی بود تا بر ابتکارات برای حل موضوعات باقیمانده مذاکرات وین متمرکز شویم.

‏وی افزود: توافق خوب و قابل اتکا در دسترس است، اگر آمریکا تصمیم سیاسی خود را گرفته و به تعهداتش پایبند باشد.

‏وزیر خارجه یادآور شد: تماس‌ها ادامه دارد.

به گزارش فارس، «انریکه مورا» هماهنگ کننده گفت‌وگوها در وین بعد از توافق اخیر بورل و امیرعبداللهیان برای دومین بار در سال جاری به تهران آمد. خطیب‌زاده قبل از این سفر، کارویژه‌ مورا را انتقال پیام خواند و افزود: باید منتظر بود که با چه موضوعاتی در تهران خواهد بود.

مورا چهارشنبه و پنجشنبه با علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران به گفتگو نشست. 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز امروز (جمعه) از تداوم مذاکرات رفع تحریم‌ها در آینده نزدیک خبر داد و در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران پیش از ورود به جلسه سران گروه ۷، سفر «انریکه مورا» به تهران را مثبت خواند و افزود: مذاکرات با ایران بزودی از سر گرفته می‌شود.

وی در این‌باره توضیح داد: «مذاکرات هسته‌ای با ایران تعلیق شده بود، اما سفر هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا به ایران اجازه از سرگیری مذاکرات را داد». این مقام ارشد اروپایی با ابراز امیدواری نسبت به در دسترس بودن حصول توافق بین ایران و طرف‌های مقابل در وین، اظهار داشت: «چشم‌انداز رسیدن به یک توافق نهایی وجود دارد».

مورا هفتم فروردین ماه نیز به تهران سفر و ضمن دیدار با باقری با امیرعبداللهیان هم ملاقات کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار