حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ایلان ماسک با بازگشت ترامپ به توییتر موافقت کرد

ماسک گفت: «من فکر می‌کنم ممنوعیت توییتر برای دونالد ترامپ صحیح نبوده و از لحاظ اخلاقی اشتباه بوده است».
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۳۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر «ایلان ماسک» مالک جدید شبکه اجتماعی توییتر گفت که وی ممنوعیت توییتر برای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا را بر می‌دارد.

وی که با «فایننشال تایمز» مصاحبه می‌کرد، گفت: «ممنوعیت دائمی (برای استفاده از توییتر) باید بسیار نادر بوده و واقعا فقط باید برای حساب‌هایی باشد که ربات بوده یا به کلاهبرداری می‌پردازند یا اینکه حساب‌های هرزنامه هستند».

ماسک اضافه کرد: «من فکر می‌کنم ممنوعیت توییتر برای دونالد ترامپ صحیح نبوده و از لحاظ اخلاقی اشتباه بوده است».

این در حالی است که دونالد ترامپ چندی پیش گفته بود حتی اگر ایلان ماسک ممنوعیت استفاده وی از شبکه اجتماعی توییتر را بردارد، به این شبکه اجتماعی باز نخواهد گشت.

شبکه اجتماعی توییتر روز بیستم دی ماه 1399، به این بهانه که توییت‌های رئیس جمهور سابق آمریکا مروج خشونت در این کشور است، حساب او را در فاصله حدود ده روز به پایان دوره ریاستش، برای همیشه تعلیق کرد.

توییتر در توضیح دلیل تعلیق حساب کاربری ترامپ، نگرانی از ترویج خشونت بیشتر توسط توییت‌های ترامپ را دلیل این اقدام خود اعلام کرده بود.

توییتر اعلام کرده بود که دو توییت اخیر ترامپ در اعلام عدم مشارکت در مراسم تحلیف بایدن و همچنین تاکید بر این موضوع که نمی‌توان طرفدارانش را نادیده بگیرند، به عنوان تحریک کننده دانسته است.

توییتر ترامپ را بیش از 88 میلیون و هفتصد هزار نفر از سرتاسر جهان پیگیری می‌کردند و این شبکه اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای وی برای ارسال پیام به مخاطبانش بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار