عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

شکایت یک اتحادیه کارگری آمریکا از ترامپ و ایلان ماسک

شکایت یک اتحادیه کارگری آمریکا از ترامپ و ایلان ماسک یک اتحادیه کارگری آمریکا به علت حمایت دونالد ترامپ و ایلان ماسک از اخراج کارگرانی که برای احقاق حق خود اعتصاب کردند، علیه آنها شکایت تنظیم نمود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه کارگران خودرو، هوافضا و کشاورزی آمریکا از دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ۲۰۲۴ و ایلان ماسک به علت اقدام‌های غیرقانونی آنها برای تهدید و ارعاب کارگرانی که برای احقاق حق خود اعتصاب کرده بودند، شکایت کرد.

طبق اعلام این اتحادیه کارگری، اظهارات ترامپ و ماسک روز دوشنبه عصر در مقابل یک میلیون مخاطب در یک برنامه زنده اینطور بود که آنها از اخراج غیرقانونی کارگران اعتصاب کننده حمایت کردند.

این اتحادیه در ادامه تاکید کرد که بر اساس قانون فدرال آمریکا کارگران نمی‌توانند برای اعتصاب کردن اخراج شوند و تهدید کردن به این شکل طبق قانون روابط کار غیرقانونی است.

ترامپ در یک برنامه که به طور زنده از طریق شبکه اجتماعی ایکس پخش شد، به ماسک گفت: "شما وارد می‌شوید، بعد می‌گویید، می‌خواهید بروید؟ آنها اعتصاب می‌کنند... من نام شرکت را ذکر نمی‌کنم، اما آنها اعتصاب می‌کنند و شما می‌گویید، خوب است، همه رفته‌اند.

شون فین رئیس اتحادیه کارگری خودرو، هوافضا و کشاورزی آمریکا در واکنش به اظهارات رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: وقتی می‌گوییم دونالد ترامپ بد ذات است، واقعا این را می‌گوییم. وقتی می‌گوییم ترامپ در برابر هر چیزی که اتحادیه ما از آن دفاع می‌کند، می‌ایستد، واقعا این را می‌گوییم.

وی ادامه داد: دونالد ترامپ همیشه در مقابل کارگرانی که از خودشان دفاع می‌کنند، می‌ایستد و همیشه در کنار میلیاردر‌هایی مانند ایلان ماسک است که ۴۵ میلیون دلار در ماه برای انتخاب شدن او کمک می‌کند.

فین تاکید کرد: هم ترامپ و هم ماسک از طبقه کارگر می‌خواهند که بنشینند و ساکت شوند و آشکارا به این موضوع می‌خندند. این منزجر کننده، غیرقانونی و مساله‌ای کاملاً قابل پیش بینی از این دو دلقک است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار