رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

شایعه آلودگی آب اصفهان صحت دارد؟

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آبفای استان اصفهان از سلامت آب شرب اصفهان خبر داد و گفت: متاسفانه شایعاتی مبنی بر آلودگی آب شرب اصفهان در روز‌های اخیر بر سر زبان‌ها افتاده که حقیقت ندارد و من این خبر را تکذیب می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فهیمه امیری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به کیفیت و سلامت آب استان اصفهان، اظهار داشت: متاسفانه شایعاتی مبنی بر آلودگی آب شرب اصفهان در روز‌های اخیر بر سر زبان‌ها افتاده که به هیچ وجه حقیقت ندارد و من این خبر را تکذیب می‌کنم.

وی افزود: در حال حاضر شبکه جمع‌آوری و تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان چادگان تکمیل نشده و به بهره‌برداری نرسیده است، بنابراین امکان وارد شدن فاضلاب شبکه جمع‌آوری به رودخانه زاینده‌رود ممکن نیست.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان با بیان اینکه منازل شهرستان چادگان مجهز به چاه‌های جذبی هستند، گفت: اگر در اثر عدم تخلیه این چاه‌ها، روان آب‌های سطحی و معابر آلوده شده باشند و فاضلابی وارد دریاچه شده بر اساس قانون مدیریت پسماند در شهر‌هایی که هنوز شبکه جمع آوری و تخلیه فاضلاب ندارند و تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار نگرفته‌اند، نظارت و برخورد با متخلفان به عهده شهرداری چادگان است.

امیری ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب اصفهان که در حال ساخت است یکی از پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه‌هایی است که در سطح کشور ساخته شده، ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی و ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی شبکه جمع‌آوری دارد.

وی تصریح کرد: در صدد هستیم که در سفر ریاست جمهوری به استان اصفهان با تامین اعتبار کامل طرح، ظرف یک سال آینده به مدار بهره‌برداری برسد.


مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان با اشاره به اینکه به صورت شبانه‌روزی تمامی شبکه‌های آب شرب استان مورد پایش قرار می‌گیرند، اظهار داشت: مرکز بهداشت استان به عنوان مرجع ناظر در سراسر استان به طور ۲۴ ساعته کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می‌دهد.

امیری افزود: آب شربی که در شبکه شهر اصفهان و شهر‌های تحت پوشش تصفیه‌خانه جریان دارد و آبی که وارد تصفیه‌خانه می‌شود به منظور حذف آلاینده‌ها، تمامی فرایند‌های فیزیکی، شیمیایی و گندزدایی بر روی آب خام صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های گندزدایی در تصفیه‌خانه بابا شیخ علی وجود دارد که به صورت کامل هر آلاینده‌ای را از بین می‌برد و این اطمینان را به مردم اصفهان می‌دهم که هیچ نگرانی در مورد سلامت آب شرب نداشته باشند و با اطمینان خاطر آب را استفاده کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار