شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴

استقرار اورژانس در ۶ میدان تهران در پی تشدید آلودگی هوا

رئیس مرکز اورژانس تهران از استقرار آمبولانس‌های این مرکز در شش نقطه از پایتخت به دلیل افزایش آلودگی هوا خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، یحیی صالح طبری، در این‌باره اظهارکرد: با توجه به افزایش آلودگی هوا در تهران تمهیداتی در راستای خدمت‌رسانی به شهروندان از سوی اورژانس تهران اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: بر همین اساس چهار اتوبوس آمبولانس، موبایل کلینیک و آمبولانس‌های اورژانس تهران در میادین تجریش، انقلاب، آزادی، امام خمینی (ره)، میدان راه‌آهن و میدان شهدا مستقر و آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

صالح طبری افزود: افرادی که دچار احساس تنگی نفس یا سرگیجه می‌شوند می‌توانند با مراجعه به این مراکز اقدامات درمانی اورژانس پیش بیمارستانی را دریافت کنند.

به گفته وی، مانند همیشه، اگر فردی مشکلی جسمی داشت می‌تواند با ۱۱۵ هم تماس بگیرد.

 

در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۲۱۳ در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد و افراد باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج ازمنزل خودداری کنند چراکه در این شرایط احتمال بروز عوارض جدی بر سلامت افراد جامعه افزایش می‌یابد.

از عصر روز گذشته کیفیت هوای تهران کاهش یافت و به تدریج بر شدت آلودگی افزوده شد. اکنون شاخص کیفیت هوا با عبور از عدد ۲۰۰ وارد وضعیت بسیار ناسالم شده و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون باعث بروز این وضعیت شده است، اما با توجه به پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوا مبنی بر اینکه کیفیت هوا روز آینده در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد داشت، هوای ناسالم در تهران پایدار نخواهد بود و به تدریج از شدت آن کاسته خواهد شد.

در حال حاضر ۱۰ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در وضعیت بسیار ناسالم، ۶ ایستگاه در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها و دو ایستگاه در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار