به گزارش راهبرد معاصر، امیرحسین قاضیزاده هاشمی گفت: بر اساس قانون به والدین شهدا مستمری پرداخت میشود.
خانواده شهدا به دو شکل، حقوق دریافت میکنند. برخی بر اساس حکم فرزندانشان که از قبل شاغل بودند، مطابق حقوق وی به آنها پول پرداخت میشود و برخیها مستمریبگیر هستند.
وی ادامه داد: در رابطه با حقوق سایر ایثارگران و جانبازانی که از ما حقوق دریافت می کردند، همان ضرایب افزایشی که برای کارکنان دولت در نظر گرفته شده برای آنها هم اعمال میشود ولی ما نمیتوانیم عددی را به عنوان میزان افزایش پرداختی برای کمک معیشت بگیران اعلام کنیم.
چون تاکنون تکلیف جداول بودجه و ضرایب مشخص نشده است.
قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا مستمری جانبازان زیر ۲۵ درصد افزایش مییابد نیز اذعان داشت: جانبازان زیر ۲۵ درصد سال گذشته ۲ میلیون و ۲۴۰ هزار تومان دریافت میکردند اما میزان افزایش آن برای امسال تاکنون مشخص نشده است.
قول مساعد سازمان حج و زیارت برای افزایش سهمیه ایثارگران
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص میزان سهمیه خانواده شهدا و ایثارگران به حج تمتع نیز گفت: سهمیه جامعه ایثارگران نسبت به قبل کمتر شده ما در حال مذاکره هستیم و قول هایی از سازمان حج و زیارت برای افزایش سهمیه گرفته ایم و امیدواریم بتوانیم سهمیه را افزایش دهیم.
قاضیزاده هاشمی با بیان سازمان حج و زیارت برنامه ریزی کرده که افرادی که در گذشته پرداخت منابع مالی داشتند را به این سفر معنوی اعزام کنند، افزود: عربستان یک شرط گذاشته که افراد بالای ۶۵ سال را نمیپذیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که چه خدمات و مزایایی برای جامعه ایثارگرِ عازم حج در نظر گرفته شده، بیان کرد: مزیت خاصی برای این افراد وجود ندارد چون هزینههای سفر به عهده خود افراد است.
وی ادامه داد: مگر بخشودگی عوارض و خروج از کشور که برای آنها در نظر گرفته میشود اما برای برخی از جانبازان به دلیل سالمندی، وضعیت جسمی و جانبازی که نیاز به کمک دارند و نمیتوانند با افراد عادی در یک هتل باشند.
او افزود: مکان های خاصی در نظر گرفته میشود و در قالب کاروان های دیگر به مکه اعزام میشوند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به مقررات سازمان حج برای زائران خانه خدا گفت: اگر افراد، از قبل سپردهگذاری داشته باشند، بنیاد شهید به نسبت آن برای همه یک تخفیف در نظر گرفته و جانبازان هم مانند دیگران مشمول همان تخفیف می شوند./ ایرنا