پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است

جزئیات نامه نمایندگان مجلس اصفهان به رئیس جمهور

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نامه نمایندگان اصفهان به رئیس جمهور اظهار داشت: درخواست نمایندگان این است که هر چه سریع‌تر جلسه ستاد احیای زاینده‌رود به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شده و همچنین مصوبات شورای عالی آب به حاشیه کشانده نشود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 11
کد خبر: ۱۳۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: از جمله نکاتی که در نامه نمایندگان اصفهان به رئیس جمهور تاکید شده است، مقصر بودن وزارت نیرو در خشک شدن زاینده‌‌رود طی سال‌های گذشته است.

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نامه نمایندگان اصفهان به رئیس جمهور اظهار داشت: درخواست نمایندگان این است که هر چه سریع‌تر جلسه ستاد احیای زاینده‌رود به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شده و همچنین مصوبات شورای عالی آب به حاشیه کشانده نشود.

 

وی ادامه داد: بنابراین باید یک ستاد مجزا به ریاست معاون اول رئیس جمهور و حتی با حضور کارشناسانی خارج از وزارت نیرو به عنوان دلسوزانی برای احیای زاینده‌رود برگزار شود.

 

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان درباره نکات این نامه بیان کرد: از جمله نکاتی که در این نامه تاکید شده است، مقصر بودن وزارت نیرو در خشک شدن زاینده‌‌رود طی سال‌های گذشته است.

 

وی خاطرنشان کرد: ما در نامه‌ای که خطاب به رئیس جمهور نوشتیم خاطرنشان کردیم که پیش از سفر خود به اصفهان تکلیف ستاد احیای زاینده‌‌رود را روشن کنند.

 

نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی روز گذشته در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار پیگیری و تذکر جدی به وزارت نیرو نسبت به تغییر رویکرد خود برای احیای زاینده‌رود و همچنین تشکیل یک واحد مستقل با زمان‌بندی مناسب برای بازبینی طرح پیشنهاد شده، قبل از سفر رئیس‌جمهور به اصفهان شدند.

 

نمایندگان ضمن درخواست فوری به رسیدگی به مسئله احیای زاینده‌رود و آب اصفهان، تأکید کردند که منظور از تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود، ایجاد یک مدیریت قوی برای جبران ضعف‌های اجرایی در عملیاتی شدن مصوبات قانونی شورای عالی آب و شورای هماهنگی توزیع عادلانه آب زاینده‌رود است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر