نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

نماینده صهیونیست: وجود خبرنگاران مانع حملات ما نمی‌شود

نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی در واکنش به موج محکومیت‌ها در شهادت خبرنگار فلسطینی تاکید کرد که وجود خبرنگاران درگیری‌ها، مانع از حملات اشغالگران نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از شهادت «شیرین ابو عاقله» خبرنگار فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست امروز (چهارشنبه)، «ایتمار بن غفیر» عضو کنست تاکید کرد که خبرنگاران هدف گلوله‌های اشغالگران هستند.

طبق گزارش شبکه خبری «المیادین» این نماینده تندرو و راست‌گرای پارلمان رژیم صهیونیستی تصریح کرد که نظامیان صهیونیست به سوی فلسطینی‌ها شلیک خواهند کرد، حتی اگر روزنامه‌نگارانی در آن‌جا حضور داشته باشند.

بن غفیر در پیامی توئیتری نوشت: «هر جا که تروریست‌ها [در وصف فلسطینی‌ها]به سمت نظامیان ما در جنین تیراندازی کنند، باید با تمام قدرت و با تیراندازی به آن‌ها پاسخ دهیم؛ حتی اگر روزنامه‌نگارانی در منطقه وجود داشته باشند».

وی در ادامه اذعان کرد: «خبرنگاران الجزیره اغلب به صورت عمدی در میانه‌ی درگیری‌ها می‌ایستند تا در کار نظامیان ما اختلال ایجاد کنند».

این در حالی است که «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی امروز برای سرپوش گذاشتن روی این اقدام نظامیان اشغالگر، مدعی شده بود که امکان دارد افراد مسلح فلسطینی اقدام به تیراندازی و به شهادت رساندن خبرنگار شبکه الجزیره کرده باشند.

صبح امروز وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره که در حال پوشش درگیری‌های «جنین» بوده، از ناحیه سر هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفته و به شهادت رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار