عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به استان قنیطره سوریه+ فیلم

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به استان قنیطره سوریه+ فیلم پس از گزارش صبح امروز منابع سوری درباره حمله رژیم صهیونیستی به استان قنیطره، رسانه‌ها بار دیگر از حمله موشکی تل‌آویو به این استان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها، ظهر امروز (چهارشنبه)، خبر دادند که نیرو‌های رژیم صهیونیستی برای بار دوم استان قنیطره سوریه را هدف حمله خود قرار داده‌اند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منع امنیتی بلندپایه گزارش داد که نیرو‌های تل‌آویو چند موشک به سمت منطقه «جباتا الخشب» از توابع استان قنیطره شلیک کرده‌اند.

این منبع افزود که تلاش‌ها برای ارزیابی خسارات ناشی از این حمله در جریان است و تا لحظاتی دیگر نتایج رسما اعلام می‌شود.





این حمله در حالی انجام شده است که منابع رسمی سوریه، صبح امروز، گزارش دادند که نیرو‌های رژیم صهیونیستی نقطه‌ای را در استان قنیطره هدف حمله موشکی قرار دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه در رابطه با حمله نخست گزارش داده بود که این حمله تلفات جانی به دنبال نداشته و تنها خسارت مادی بر جای گذاشته است.

نیرو‌های رژیم صهیونیستی با استفاده از حریم‌هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه به صورت متناوب حملات موشکی انجام می‌دهند. نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بار‌ها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی به صورت روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض کرده و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

دولت سوریه بار‌ها اعلام کرده است رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که علیه دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند. ارتش سوریه تاکنون بار‌ها محموله‌های تسلیحاتی و مهمات ساخت اسرائیل را از گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه کشف کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار