ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

امیر قطر وارد تهران شد+ فیلم

تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دقایقی قبل وارد تهران شد و مورد استقبال مخبر معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 12
کد خبر: ۱۳۳۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به منظور انجام سفری یک روزه و در رأس یک هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی و در پاسخ به دعوت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی دقایقی قبل وارد تهران شد و در بدو ورود مورد استقبال محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.





دیوان امیری قطر امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر این کشور در سفری رسمی به دعوت «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران به تهران سفر کرده و در دیدار با رئیس‌جمهور و مقامات ارشد ایران درباره تقویت همکاری دو جانبه در تمامی زمینه‌ها، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مشترک بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

براساس اعلام دیوان امیری قطر، هیأتی رسمی امیر قطر را در این سفر همراهی می‌کند.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران سفر امیر قطر به تهران را تأیید کرد و درباره مباحث مطرح شده مبنی بر وساطت امیر قطر بین ایران و آمریکا گفت: این سفر در دستورکار است و بزودی انجام می‌شود و در پاسخ به سفر دکتر رئیسی انجام می‌شود و حاکی از روابط بسیار نزدیک ایران و همسایگان است و این رفت و آمد‌ها حاکی از سیاست حسن همسایگی ایران است. دستورکار سفر امیر قطر قطعا دستورکار دوجانبه و منطقه‌ای و رایزنی درباره موضوعات بین‌المللی است. ایران و ۱+۴ در یک طرف جوی قرار دارند و آمریکا در طرف دیگر جوی و احتیاج به وساطت بین ایران و ۱+۴ نباشد. ضمن این‌که قطر همواره همراه جمهوری اسلامی ایران در راستای احقاق حقوقش بوده است.

گفتنی است آیت‌الله رئیسی اسفند ماه سال گذشته سفری دو روزه به قطر داشت و ضمن دیدار با امیر قطر در نشست اوپک گازی هم شرکت کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار