نحوه اعتراض واریز یارانه معیشتی+ جزئیات کامل از جدول دهک بندی یارانه ها تا سایت اعتراض جاماندگان یارانه-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

نحوه اعتراض واریز یارانه معیشتی+ جزئیات کامل از جدول دهک بندی یارانه ها تا سایت اعتراض جاماندگان یارانه

در پی واریز یارانه جدید معیشتی که با مبلغ سرانه 400 هزار تومان و 300 هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز شد امکانی نیز جهت اعتراض افرادی که نسبت به مبلغ واریز شده یارانه و دهک بندی برای واریز یارانه ها معترض هستند فراهم شد و وزیر کار نیز توضیحاتی در خصوص اعتراض جامانده های یارانه جدید معیشتی که دو نوبت همزمان واریز شد ارائه دادند. در ادامه خبر نحوه اعتراض به واریز یارانه معیشتی؛ روند ثبت اعتراض، مهلت ثبت اعتراض یارانه معیشتی،آمار کسانی که یارانه معیشتی دریافت نکرده اند و آدرس سایت اعتراض یارانه معیشتی و ... را خواهیم اورد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۴۶
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ افرادی که مشمول دریافت یارانه معیشتی جدید نشده اند و یا نسبت به مبلغ یارانه دریافت و دهک بندی برای دریافت یارانه جدید اعتراض دارند می توانند به سایت وزارت رفاه برای اعتراض به دهک بندی یارانه ها و مبلغ دریافتی یارانه به سایت  hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند و اعتراض خود را ثبت کنند. در ادامه خبر نحوه اعتراض به واریز یارانه معیشتی؛ مهلت ثبت اعتراض یارانه معیشتی،آمار کسانی که یارانه معیشتی دریافت نکرده اند و آدرس سایت اعتراض یارانه معیشتی و ... را خواهیم اورد. 

 

نحوه اعتراض جامانده‌های یارانه معیشتی

نحوه اعتراض جامانده‌های یارانه معیشتی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که جامانده های یارانه اگر اعتراضشان تایید شود یارانه ماه های قبل را هم می گیرند گفت: برای شناسایی مشمولان یارانه، وضعیت مالی خانوارها طی دوره ۳ تا ۵ ساله بررسی شده است.

 

حجت عبدالملکی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: به محض اینکه فردی وارد سامانه ثبت شکایات یارانه معیشتی می‌شود اعتراض او ثبت خواهد شد.

وی افزود: برای ثبت اعتراض به دهک بندی یارانه‌ها، فقط کافی است وارد سامانه وزارت رفاه به آدرس hemayat.mcls.gov.ir شده و اطلاعات خود را بارگذاری کنید.

 

وزیر کار بیان داشت: یارانه مورد نیاز 90 درصد مردم تأمین شده و در حساب دولت است، پس اگر تا 3 ماه دیگر مشخص شود فردی نیازمند بوده اما دریافتی نداشته، یارانه معیشتی ماه‌های گذشته نیز به حساب آن واریز می‌شود.

 

وی با بیان اینکه 10 متغیر و شاخص برای دهک‌بندی یارانه‌ها در نظر گرفته است گفت: شاخص‌هایی از جمله گردش حساب، حقوق، سود سهام و سود حساب، خودرو، سفرهای خارجی و سایر موارد مدنظر است.

 

وزیر کار افزود: برای اینکه تحولات مقطعی در زندگی افراد و جابه‌جایی دهک‌ها مؤثر نباشد در دوره سه تا پنج‌ساله دهک بندی‌ها مورد توجه قرار گرفته و حساب می‌شود به عنوان مثال فردی خانه خریده و فروخته است که این جزو دارایی حساب نمی‌شود. برای اینکه دهک بندی‌ها درگیر نوسانات نشود شاخص‌ها در دوره سه تا پنج‌ساله در فرمولی دقیق ضریب‌بندی می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه 2 اعتراض در یارانه مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: کسانی که تا فروردین‌ماه یارانه می‌گرفتند و اکنون یارانه نگرفته‌اند می‌توانند اعتراض کنند و افراد دیگری که به هر دلیل یارانه دریافت نمی‌کردند یا از قبل و به هر دلیلی قطع شده بود می‌توانند بعد از تکمیل سامانه هدفمندی یارانه‌ها به آن مراجعه کنند.

 

عبدالملکی بیان داشت: افراد معترض به دهک بندی یارانه در سامانه حمایت می‌بینند که به چه علت و شاخص‌هایی دهک‌بندی فرد تغییر کرده است در همین رابطه پیامکی برای همه کسانی که در قبل یارانه می‌گرفتند و اکنون قطع شده ارسال شده است تا وارد سامانه حمایت شوند.

 

مهلت ثبت اعتراض یارانه معیشتی

وزیر رفاع اعلام کرد : افرادی به هر علتی مشمول دریافت یارانه نشده اند، ۳ ماه مهلت ثبت اعتراض یارانه معیشتی دارند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که هر فردی به هر دلیلی مشمول دریافت نشده سه ماه فرصت دارد اعلام کند؛ یارانه و مبلغ آن محفوظ است.

 

حجت عبدالملکی در صفحه شخصی‌اش در توییتر نوشت: ‏‎معیشت و ‎آرامش مردم دغدغه اصلی رئیس‌جمهور است؛ دشمن می‌خواهد حالا که قرار است یارانه‌ها، مردمی و عادلانه توزیع شود با انتشار ‎شایعه، آرامش شما را برهم بزند.

 

وی افزود: مردم عزیز هر فردی به هر دلیلی مشمول دریافت نشده سه ماه فرصت اعلام دارد؛ یارانه، برای شما و مبلغ آن محفوظ است.

 

ثبت ۱ میلیون و ۵۰ هزار اعتراض در سایت حمایت معیشتی طی ۴ روز


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در چهار روز اجرای طرح اصلاح یارانه ها ۲ میلیون تماس و مراجعه به سایت حمایت معیشتی انجام شده و اعتراضات یک میلیون و ۵۰ هزار نفر ثبت شده که در حال بررسی است.


حجت الله عبدالملکی درخصوص بازدید روز گذشته «محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور از سامانه تلفنی رسیدگی به شکایات و سوالات مردمی در اجرای طرح «مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها»، اظهار داشت: اجرای این طرح ملی سوالات و دغدغه‌هایی را برای مردم به وجود آورد که نیازمند شفاف‌سازی و همراهی همه‌جانبه است.

 

وی افزود: عدالت در توزیع یارانه‌ها و کاهش فاصله طبقاتی مورد تاکید رئیس جمهور است که تلاش می شود این مهم محقق شود.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آثار مثبت اجرای این طرح برای اقشار و دهک‌های پایین جامعه، ادامه‌داد: پس از اجرای این طرح «ضریب جینی» در کشور وضعیت مناسبی پیدا می کند و شاخص های اقتصادی بهبود می یابد.

 

عبدالملکی بیان‌داشت: همزمان با پرداخت این یارانه برای مردم، تیم‌های پاسخگویی به سوالات مردم در سامانه تلفنی مستقر شدند.

 

وی بر به‌روز رسانی و پشتیبانی از سامانه تاکید کرد و گفت: در چهار روز اجرای طرح 2 میلیون تماس و مراجعه به سایت انجام شده و اعتراضات یک میلیون و 50 هزار نفر ثبت شده که در حال بررسی است.

 

در جریان این بازدید معاون اول رئیس جمهور و وزیر رفاه ضمن گفت و گوی صمیمی و قدردانی از زحمات اپراتورهای سامانه های تلفنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به تماس تلفنی چند نفر از هموطنان که با این سامانه تلفنی تماس گرفته بودند، درخصوص طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها پاسخ دادند.

 

سامانه 6369 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای راهنمایی و پاسخگویی مردمی که از دریافت یارانه ها در طرح جدید دولت جا مانده اند و سایر سوالات یارانه ای، در سه شیفت و با 120 اپراتور که از جامعه معلولان کشور هستند.

 

آدرس سایت اعتراض یارانه معیشتی

 

افراد می توانند برای ثبت شکایت ها به سایت حمایت معیشتی به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir و تلفن گویای 09200006369 مراجعه کنند.

 

آدرس سایت اعتراض به یارانه ها و دهک بندی

وزیر رفاه با اشاره به اینکه سامانه حمایت اکنون در دسترس است گفت: امکان دارد افراد مراجعه کنند و ببیند سامانه شلوغ است. محدودیت در زیرساخت‌ها وجود دارد از این رو مردم نگران نباشند.

 

شماره تماس اعرتاض به یارانه معیشتی

 

وی گفت: چندین شماره تماس هم اعلام شده است که یکی از آنها مرکز تماس به شماره 0216369 است و سال‌هاست که مردم با این شماره آشنا هستند و در کنار این شماره تماس، 09200006369 نیز هست.

 

 

جزئیات اعتراض به یارانه معیشتی

عبدالملکی با بیان اینکه 7 و نیم میلیون نفر یارانه نمی‌گرفتند گفت: یک بخشی از آن افراد متمکن بودند اکنون فرض می‌کنیم پنج میلیون نفر مستحق هستند این افراد می‌توانند در سامانه هدفمندی یارانه‌ها که اعلام می‌شود، ثبت‌نام کنند و فرایندی طول می‌کشد تا بررسی و ارزیابی شود.

 

وزیر رفاه بیان داشت: دهک‌بندی‌ها در پایگاه رفاه ایرانیان صورت می‌گیرد، ضمن اینکه قانون مجلس برای بودجه 1401 به وزارت رفاه حکم کرده است که یارانه پردرآمدها را کاهش و کم‌درآمد را افزایش دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: پنج میلیون نفر یارانه‌بگیر جزو دهک دهم بودند که باید یارانه آنها حذف می‌شد.

 

عبدالملکی در پاسخ به تعدادی از اعتراض‌های مردمی در یارانه‌ها گفت: یکی از شاخص‌ها سفرهای خارجی بوده است که کاری بوده است از این رو افراد می‌توانند در سامانه اعتراض را ثبت کنند و بعد از بررسی و ارائه مستندات، مورد رسیدگی می‌شود.

 

وی گفت: امکان دارد فردی به خاطر گردش مالی بالا یارانه‌اش قطع شده است که می‌تواند اعتراض کند به عنوان مثال بعضی از روحانیون و طلاب وجوهات شرعی را دریافت می‌کنند که این امر مال این افراد نیست و برای مرجعیت است که این امر قابل اعتراض است.

 

وزیر رفاه تاکید کرد: توصیه می‌کنیم حساب‌های شخصی از کاری جدا شود ضمن اینکه در سامانه با ثبت اعتراض و ارائه مستندات یارانه در صورت مستحق بودن اختصاص می‌یابد.

 

نحوه و مراحل ثبت اعتراض به دهک‌بندی یارانه

 

افراد ابتدا باید به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

 

در مرحله دوم، باید روی گزینه ورود به سامانه کلیک کرد. در مرحله بعد باید کد ملی سرپرست خانوار و شماره حسابی که یارانه به آن واریز می‌شود را وارد کرد.

 

با ورود این اطلاعات وضعیت خانوار قابل مشاهده است و نشان داده می‌شود که خانوار در کدام دهک درآمدی قرار دارد.


اگر افراد بعد از مشاهده اطلاعات به دهکی که در آن قرار دارند معترض باشند، می‌توانند با ورود به بخش ثبت اعتراض، اعتراض خود را ثبت کنند.

 

نتیجه اعتراض به دهک‌بندی، ظرف یک ماه اعلام می‌شود.

 

جدای از ورود به «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» افراد می‌توانند با شماره ارتباطی ۶۳۶۹-۰۲۱ هم تماس بگیرند.

 

 

توضیحات وزیر کار درباره اعتراض یارانه معیشتی

 

به گفته یارانه عبدالملکی مردم عجله‌ای برای اعتراض یارانه معیشتی و نحوه پرداخت یارانه‌ها نداشته باشند.

 

 عبدالملکی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درباره اعتراض یارانه معیشتی گفت: مردم دو نوع اعتراض در جریان واریز یارانه‌ها می‌توانند داشته باشند، یک اعتراض برای کسانی که یارانه به آنها تعلق نگرفته است و این دسته باید به سامانه هدفمندی یارانه ها مراجعه کنند.

 

یک اعتراض دیگر می تواند به دهک بندی باشد که باید این افراد به سامانه حمایت وزارت کار مراجعه کرده و درخواست بررسی مجدد بدهند.

 

چگونه دهک خود را بفهمیم؟ + جدول

افراد می‌توانند با مراجعه به «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» افراد، کد ملی سرپرست خانوار و شماره حسابی را که یارانه به آن واریز می‌شود، وارد کنند و ببینند در کدام دهک یارانه قرار دارند.


 یک راه برای تشخیص دهک‌بندی خانوار، این است که افراد به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.افراد می‌توانند با مراجعه به «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» افراد، کد ملی سرپرست خانوار و شماره حسابی را که یارانه به آن واریز می‌شود، وارد کنند و ببینند در کدام دهک یارانه قرار دارند.

 

راهکار دوم برای اطلاع از دهک درآمدی خانوار این است که افراد با شماره ۶۳۶۹-۰۲۱ تماس بگیرند و از کارشناسان وزارت اطلاع کسب کنند. جز این دو مورد که در هفته گذشته وجود دارد، درآمد افراد هم مبنای اصلی دهک‌بندی درآمد افراد است.


وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول شناسایی دهک‌ها و دهک‌بندی افراد جامعه است. این وزارتخانه جدول جدید دهک‌بندی درآمدی را هنوز منتشر نکرده است. اما پیش از این جدولی منتشر شد که نشان می‌داد هر کدام از افراد جامعه در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

 

مبنای این دهک‌بندی، درآمد ماهانه خانوارها بود که آنها را به ۱۰ دهک تقسیم می‌کرد.

 

دهک بندی

چگونه بفهمیم در چه دهک درآمدی هستیم؟

بر اساس اعلام دولت قرار است به دهک های یک تا نهم یارانه معیشتی 300 و 400 هزار تومانی پرداخت شود. اما از کجا بدانیم در کدام دهک هستیم.

 دیشب بود که ایت الله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور، اعلام کرد که به دهک‌های اول تا سوم جامعه به مدت دو ماه یارانه معیشت ۴۰۰ هزار تومانی، برای دهک‌های چهارم تا نهم به مدت دو ماه یارانه معیشت ۳۰۰ هزارتومانی پرداخت شده و یارانه نان و بنزین و دارو همچنان ادامه خواهد داشت.

 

بدین ترتیب دهک دهم که خانوار‌های مرفه هستند این یارانه معیشتی را دریافت نخواهند کرد. بر اساس اعلام دولت، ۲۳ میلیون خانوار که معادل ۷۲ میلیون نفر از مردم هستند، یکی از یارانه‌های معیشتی ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت کرده اند. رییس جمهور گفت که این یارانه‌ها تنها به مدت دو ماه پرداخت شده و پس از آن کوپن الکترونیکی برای کالا‌های اساسی داده خواهد شد.

 

بعد از این صحبت‌ها بود که بسیاری از سرپرستان خانوار پیامک واریز یارانه‌های معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت کردند اگر چه بسیاری گفته اند که امکان برداشت این یارانه وجود ندارد. اما با واریز این یارانه‌های معیشتی بسیاری از خود می‌پرسند چگونه بفهمیم در چه دهکی هستیم؟ چگونه بفهمیم دهک چندم هستیم؟ چگونه دهک خود را مشخص کنیم؟ در ادامه مطلب به این سوالات پاسخ داده خواهد شد.


بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران فاصله درآمدی دهک اول و دهم درآمدی در سال گذشته معادل ۱۰۶ میلیون تومان در سال بوده است و این یعنی اینکه درآمد ۱۰ درصد از خانوار‌های پردرآمد به طور متوسط سالی ۱۰۶ میلیون تومان بیشتر از خانوار‌های کم درآمد است، عددی که در بازه ماهانه در حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برآورد شده است. در جدول زیر که توسط اقتصاد نیوز تهیه شده و برای سال ۱۴۰۰ است، دهک افراد با توجه به درآمد ماهانه خانوار تعیین شده است که با توجه به افزایش تورم در سال ۱۴۰۱، این اعداد افزایش خواهند یافت هر چند در ترتیب آن‌ها تغییری رخ نخواهد داد.

 

بدین ترتیب با محاسبه درآمد خانواده خودتان در سال گذشته می‌توانید با کمک این جدول دهک خانواری خودتا را تعیین کنید. به طور کلی اگر کمتر از سه تا چهار میلیون درآمد ماهیانه خانوار شماست در دهک‌های پایین (زیر دهک پنجم) قرار گرفته و درآمد ۴ تا ۵ میلیونی خانوار شما را در دهک‌های متوسط قرار می‌دهد. درآمد ماهیانه نزدیک به ۱۰ میلیون تومان یا بیشتر نیز شما را در دهک نهم و دهم قرار می‌دهد. حجت عبدالمالکی، وزیر رفاه درباره اعتراض شهروندان به دهک بندی خانوارهایشان گفته است:

 

ما یک دهک بندی اولیه را انجام و آخرین اطلاعات را (۱۷ اردیبهشت) به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارائه دادیم، البته دائم اطلاعات جدید می‌رسد و ممکن است اعتراضاتی هم از گذشته وجود داشته باشد که سامانه‌هایی برای رسیدگی به این اعتراضات درنظر گرفته شده است. در این روند، ما دو شکل اعتراض را می‌توانیم داشته باشیم که هر دو بررسی می‌شود؛ نخست اینکه «چرا جزو یارانه بگیر‌ها نیستم؟» که به زودی و در همین روز‌ها از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، سامانه‌ای برای پاسخ دهی به آن آماده و راه اندازی می‌شود.

 

اعتراض دیگر این است که «چرا من در این دهک درآمدی هستم؟» مثلا ممکن است فرد بگوید “چرا من را در دهک هشت قرار داده‌اید، به نظرم در دهک پنج هستم. ” این اعتراض درباره دهک بندی مربوط به وزارت رفاه است که سامانه آن نیز آماده شده است. بعد از اعلام اینکه هر فرد در کدام دهک درآمدی است، اگر شخصی معترض بود هم به سامانه‌ای که اعلام خواهد شد مراجعه و موارد را ثبت می‌کند و پس از بررسی‌های لازم به او اطلاع داده می‌شود که اعتراضش وارد است یا دهک بندی با توجه به اطلاعات اقتصادی اش درست انجام شده است.


* پیش از این، بر اساس آمار سال ۱۳۹۹ مرکز آمار ایران، اگر هزینه کلی خانوار شما (هزینه زندگی کل اعضای خانواده) بین ۷۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در سال باشد شما در دهک اول قرار گرفته که جزو ۱۰ درصد فقیرترین خانوار‌های جامعه خواهید بود. در صورتی که هزینه خانوار شما حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا همین حوالی باشد در دهک دوم و در صورتی که هزینه خانوار نزدیک به دو میلیون تومان باشد در دهک سوم قرار خواهید داشت. خانوار‌های دارای هزینه ماهیانه حدود سه میلیون دهک چهارم به شمار آمده و اگر هزینه خانوار ماهیانه سه میلیون و نیم باشد در دهک پنجم قرار می‌گیرید. هزینه چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی خانوار در ماه شما را در دهک ششم قرار می‌دهد و با ۵ میلیون هزینه خانوار در دهک هفتم قرار خواهید گرفت.

* دهک هشتم هزینه خانوار ماهیانه‌ای شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی داشته و بالاخره دهک نهم هزینه ماهیانه حدود ۸ میلیون تومانی خواهد داشت. دهک دهم که ثروتمندترین بخش جامعه است نیز هزینه ماهیانه خانوار حدود ۱۶ میلیون تومانی خواهد داشت. اما این اعداد و ارقام در سال ۱۴۰۰ برای دهک اول به حدود ۲ میلیون و دهک دهم به ۲۰ میلیون و پانصد هزار رسید که در سال ۱۴۰۱ نیز افزایش خواهد داشت. در واقع باید عدد درصد نرخ تورم به هزینه‌های هر دهک از جامعه اضافه شود تا به هزینه خانوار در ماه رسیده و دهک آن خانوار مشخص شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
0
0
متاسفم برا شما دروغگویان چرا که ملاک دهک بندی را براساس تعداد نفرات با درامد کل اون خانواده قیلا انجام شده یعنی اگر در یک خانه فقط یک نفر کارمیکند و بقیه نان خور هستن اون درامد تقسیم بر تعداد عدد بدست امده میشه ملاک
جوادمسلم پور
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
0
0
چون قطع نخایی میباشم دخلوجرجم زیاده خونه هم ندارم
احمدکشتکارخالص
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۹
0
0
سلام من سال1395ازدرخت گردوافتادم کمرم شکست‌‌والان پلاتین گذاشتم وقادربه کارنیستم به همین دلیل تحت پوشش کمیته امداد قرارگرفتم ویارانه‌‌ما400هزاربود‌‌وسه ماه‌‌یارانه‌‌مارا300هزار.ریختن اعتراض‌‌کردیم‌‌درست‌‌شدبعداز2ماه‌‌دوباره 300هزارکردن یعنی هردوماه باید اعتراض کنیم خواهشاً پیگیری کنید ممنونم
جعفر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۳۰
0
0
من از ناحیه قلبم که دو بار سکته قلبی گرفته‌ام و دکتر ا برای من فنر و یا بالون گذاشتن وکول مدارکم را دارم و به حیچ اوگانی سایت نشودام ونه بیمه ویا حقوقی ندارم خوحش میکنم ببینید سوعل کنید و دارای چهار فرزند حسام حمیشه شرمنده خانواده‌ام حسام بعضی وقطحا قصده خودکشی را به من دست میده وار ناحیه کار نمیتوانم کار کنم تو رابه خدا نمیدانم چه کار کنم خوحشین بییاعد سوعال کنید ای رهبر انقلاب تو را به خدا کاری برایم بکنید دیگر دستم به جایی بند نیست