ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

محمد بن سلمان به مصر می‌رود

منابع دیپلماتیک مصری از سفر ولیعهد سعودی به مصر طی چند روز آینده خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع دیپلماتیک مصری از مقدمات سفر «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی به مصر طی چند روز آینده خبر دادند.

این منابع در مصاحبه با العربی الجدید اعلام کردند که سفر محمد بن سلمان در چارچوب گفتگو‌های مصر و عربستان پیش از اجلاسی است که قرار است در ماه ژوئن آینده در اراضی اشغالی با مشارکت رهبران آمریکا، مصر، بحرین، امارات و «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برگزار شود.

منابع اعلام کردند، این سفر درحالی انجام می‌شود که روابط بین عربستان و دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پس از جنگ روسیه علیه اوکراین و مخالفت ریاض با درخواست واشنگتن در خصوص افزایش تولید نفت برای کنترل قیمت‌ها دچار تنش شده است.

به گفته یک منبع رسمی دیپلماتیک، آخرین تحولات منطقه در دستور کار مذاکرات «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر و ولیعهد سعودی خواهد بود.

بر اساس گزارش این منابع، محمد بن سلمان برای پایان دادن اختلافات بین قاهره و آنکارا تلاش خواهد کرد و بازگشت روابط بین آنکارا و ریاض، بخش اساسی عادی سازی روابط بین مصر و ترکیه در سایه حمایت اقتصادی سعودی از مصر طی ماه‌های اخیر بوده است و تلاش برای برگزاری نشست سه جانبه بین ترکیه، مصر و عربستان طی دوره آینده وجود دارد.

از سوی دیگر، این منبع دیپلماتیک فاش کرد که پرونده اقتصادی عمدتاً در دستور کار گفت‌وگوی السیسی و بن سلمان قرار خواهد گرفت که با توجه به بحران مصر، مصری‌ها به حمایت اقتصادی بیشتر عربستان سعودی امیدوار هستند.

خبرگزاری رسمی عربستان در مارس گذشته از سپرده‌گذاری ۵ میلیارد دلاری به بانک مرکزی مصر خبر داده بود و بر روابط متمایز میان دو کشور در تمامی زمینه‌ها و سطوح تاکید کرد.

در همین راستا «مصطفی مدبولی» نخست وزیر مصر اعلام کرد که در دوره آینده شاهد اقدامات سریع برای جذب سرمایه گذاری به ارزش ۱۰ میلیارد دلار با همکاری صندوق مستقل مصر و صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان خواهیم بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار