مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

ادعای های بنی گانتز علیه برنامه هسته‌ای ایران

بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی مدعی ساخت و نصب سانتریفیوژ‌های پیشرفته در اعماق زمین از سوی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۰۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی امروز (سه شنبه)، در سخنانی بار دیگر سخنان سران پیشین این رژیم را تکرار و جمهوری اسلامی ایران را به ساخت بمب هسته‌ای متهم کرد.

او ادعا کرد که ایران فقط چند هفته با ساخت مواد شکاف‌پذیر لازم برای ساخت بمب هسته‌ای فاصله دارد و در حال حاضر در تلاش برای تکمیل تولید و نصب ۱۰۰۰ سانتریفیوژ پیشرفته IR ۶ از جمله در تاسیسات زیرزمینی جدید در نزدیکی نطنز است.

این سخنان بنی گانتز علیه برنامه هسته‌ای ایران، در حالی است که او قرار است روز پنج‌شنبه راهی آمریکا شود و رسانه‌های صهیونیستی نوشته‌اند که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در شرایطی که نشانه‌هایی از گشایش در مسیر مذاکرات به چشم می‌خورد، اولویت اصلی او خواهد بود.

در این راستا، سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در خصوص روند مذاکرات گفت: «در مسیر درستی حرکت شده و ابتکارات خوبی هم روی میز است. فکر می‌کنیم اگر یک تصمیم سیاسی در واشنگتن گرفته شود می‌توانیم پرونده این مذاکرات را ببندیم.»

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار