گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پادشاه عربستان در بیمارستان ماندنی شد

«خبرگزاری دولتی عربستان» گزارش کرد که «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی پس از انجام آزمایش «کولونوسکوپی» در بعد از ظهر یکشنبه، مدتی در بیمارستان خواهد ماند تا به توصیه پزشکان استراحت کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری شبانگاه یکشنبه به وقت تهران گزارش کردند که پادشاه عربستان به توصیه پزشکان در بیمارستان خواهد ماند.

خبرگزاری «رویترز»، به نقل از «خبرگزاری دولتی عربستان» گزارش کرد که «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی پس از انجام آزمایش «کولونوسکوپی» در بعد از ظهر یکشنبه، مدتی در بیمارستان خواهد ماند تا به توصیه پزشکان استراحت کند.

دربار آل سعود اعلام کرده که نتایج کولونوسکوپی خوب بوده اما به طور دقیق مشخص نشده که پادشاه عربستان چه مدت در بیمارستان خواهد ماند. پیشتر گزارش شد که پادشاه عربستان عصر شنبه در بیمارستان تخصصی «ملک فیصل» در شهر جده در دریای سرخ بستری شده و تحت آزمایش‌های پزشکی قرار گرفته است.

پادشاه ۸۶ ساله عربستان در سال ۲۰۲۰ تحت عمل جراحی کیسه صفرا قرار گرفت و باتری قلب خود را در ماه مارس تعویض کرد. این برای دومین بار در دو ماه گذشته است که پادشاه سعودی راهی بیمارستان می‌شود.

سال گذشته میلادی حضور طولانی مدت او در اقامتگاهش در شهر «نئوم» در شمال غربی عربستان و عدم حضور در مقابل دوربین‌ها که یک و سال و نیم به طول انجامیده بود، حرف و حدیث‌های زیادی را به وجود آورد و بسیاری به کهولت سن و ناتوانی‌اش در اداره امور اشاره کرده و برخی نیز از جمله «مضاوی الرشید» معارض معروف عربستانی نوشتند که شاه سعودی دیگر قدرت درک مسائل اطراف خود را ندارد.

سلمان بن عبدالعزیز آخرین بار در مراسم نماز عید فطر به همراه پسرش «محمد بن سلمان» که در عمل اداره امور را در دست دارد، دیده شده است./فارس

ارسال نظر