دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سرمایه گذاری ۲ میلیارد دلاری بن سلمان در اسرائیل

رسانه‌های مختلف عبری زبان سرمایه‌گذاری «بن سلمان» به نام دولت عربستان در اقتصاد اسرائیل را افشا کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های مختلف عبری زبان همچون یدیعوت احارانوت و واللا نیوز در گزارشی‌های سرمایه گذاری محمد بن سلمان به نام دولت عربستان در اقتصاد اسرائیل را افشا کردند.

واللا نیوز در گزارشی در این رابطه فاش کرد، ریاض از طریق صندوق سرمایه گذاری جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ در اسرائیل سرمایه گذاری می‌کند و از 3 میلیارد دلار این صندوق 2 میلیارد آن را صندوق سرمایه گذاری عربستان (که مستقیما زیر نظر محمد بن سلمان قرار دارد) تامین کرده است.

این رسانه عبری زبان تاکید کرد، این اولین باری است که صندوق سرمایه گذاری سعودی مستقیما در اسرائیل سرمایه گذاری می‌کند تا بیانگر تمایل روز افزون ریاض برای تعامل (علنی) با تل‌آویو باشد و نشان دهد به رغم نبود روابط رسمی دیپلماتیک، این امر در حال انجام است زیرا به اعتقاد کارشناسان صرف این سرمایه گذاری اصولا نشانگر توافقنامه عادی سازی بین دو طرف است.

این کارشناسان تاکیدکردند، انجام این سرمایه گذاری به عربستان اجازه سرمایه گذاری در شرکت‌های اسرائیلی را داده و از این پس می‌تواند اقتصاد خود را هم در برابر فعالیت شرکت‌های اسرائیلی باز کند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت احارانوت هم با اشاره به همین خبر تاکید کرد: جراد کوشنر داماد ترامپ بعد از خروج پدر زنش از قدرت از روابط خود با حاکمان خاورمیانه کمال استفاده را برده و به ویژه از طریق روابطش با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان موفق شد 2 میلیارد دلار از 3 میلیارد دلار سرمایه صندوقش را از محمد بن سلمان بگیرد و از این طریق میلیون‌ها دلار از سرمایه‌های سعودی را در شرکت‌های اسرائیلی سرمایه گذاری کند.

این رسانه عبری زبان تاکید کرد، این سرمایه گذاری به طور حتم موافقت مستقیم محمد بن سلمان را در پی داشته است.

یدیعوت احارانوت با استناد به گزارش رسانه‌های غربی تاکید کرد کوشنر بعد از سفر مارس گذشته خود به (فلسطین اشغالی)، دستیاران خود را برای مذاکره نزد سعودی‌ها فرستاد و دوطرف بر سر سرمایه گذاری در اسرائیل به توافق رسیدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر