مرکز مشترک فناوری ایران و روسیه راه اندازی شد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

مرکز مشترک فناوری ایران و روسیه راه اندازی شد

مرکز مشترک فناوری ایران و روسیه در دانشگاه پلی تکنیک سن پترزبورگ تاسیس شد تا همکاری‌های مشترک فناورانه میان دو کشور ارتقا یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به پتانسیل بالای کشور روسیه در حوزه علمی، فناوری و نوآوری و علاقمندی شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان برای توسعه همکاری‌های فناورانه با طرف‌های متناظر روسی در قالب انتقال و خرید فناوری و همچنین صادرات محصولات و خدمات هایتک خود به آن کشور، مرکز مشترک فناوری ایران و روسیه تاسیس شد.

دانشگاه پلی تکنیک سن پترزبورگ یکی از دانشگاه‌های تراز اول روسیه محسوب می‌شود که ارتباطات تنگاتنگی با صنعت و حوزه‌های مختلف بین‌المللی دارد و در حال حاضر چندین پروژه ملی در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته در این دانشگاه در حال انجام است.

این مرکز دارای دفتر مدیریت مستقل و چندین سالن اشتراکی برای برگزاری سمینار، نشست‌های رودرور، دوره‌های مشترک و تخصصی برای شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاق برای ورود به بازار روسیه است و از تعریف پروژه‌های مشترک فناورانه بین دانشگاه‌ها و مراکز فناوری دو کشور حمایت می‌کند.

از مهمترین خدمات این مرکز می‌توان به «تسهیل انتقال و تبادل فناوری میان شرکت‌های ایرانی و روسی و صادرات محصولات هایتک شرکت‌های ایرانی به روسیه و بلعکس»، «فراهم کردن فضای مناسب برای برگزاری جلسات مشترک شرکت‌ها»، «بازاریابی محصولات هایتک شرکت‌های دانش‌بنیان» و ... اشاره کرد.

همچنین «ارائه خدمات حقوقی برای عقد قرارداد»، «ثبت پتنت و اخذ گواهینامه‌های موردنیاز»، «برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه و بلند مدت»، «تور‌های فناوری برای شرکت‌های هایتک و متخصصان ایرانی برای تسهیل حضور در بازار روسیه «و «توسعه برنامه‌های تحقیقاتی بلندمدت درحوزه‌های اولویت دار» از دیگر خدمات این مرکز است.

در قالب این مرکز تاکنون ۱۷ پروژه از طرف شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و ۵ پروژه از سوی شرکت‌های فناور روسی شناسایی و تناظریابی شد که در حال حاضر ۷ پروژه از مجموع این پروژه‌ها در مرحله عقد قرارداد برای خرید، انتقال و صادرات فناوری و همچنین تولید مشترک در ایران است.

فعالیت‌های این مرکز محدود به دانشگاه پلی تکنیک سن‌پترزبورگ نیست و این دانشگاه نقش راهبری و معرفی ظرفیت‌های حوزه‌های مختلف فناوری و صنعتی روسیه را عهده‌دار اشت.

همچنین با هدف استفاده از ظرفیت این مرکز، در اوایل ماه جاری هیاتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف آشنایی با ظرفیت‌های روسیه در حوزه سلول‌های بنیادی و برگزاری دوره‌های متخصصی کوتاه مدت برای متخصصان و شرکت‌های فناور این حوزه از زیرساخت‌های این دانشگاه و مرکز مشترک فناوری ایران و روسیه بازدید کرد.

در این راستا، مقرر شد یک دوره تخصصی کوتاه مدت در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در ماه ژوئن ۲۰۲۲ با حضور متخصصین و شرکت‌های دانش‌بنیان در این دانشگاه برگزار شود./مهر

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
خجالت بکشین؛ چرا باید برده روسیه متجاوز جنایتکار جنگ طلب استعمارگر اشغالگر کودک کش باشیم؟! چرا باید پرچم مقدس ایران در کنار پرچم کثیف روسیه قرار بگیره؟! کی باید از زیر سیطره روسیه بیرون بیایم و کشور مستقل و آزاد باشیم؟