گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد

کمبود شیر خشک در آمریکا صدای همسر ترامپ را در آورد

همسر دونالد ترامپ به شدت از کمبود شیر خشک در آمریکا انتقاد و آن را «اندوه‌آور» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبردمعاصر، با شدت گرفتن انتقاد‌های جمهوری‌خواهان از عملکرد اقتصادی دولت دموکرات جو بایدن، «ملانیا ترامپ» همسر رئیس‌جمهور سابق این کشور درباره کمبود شیر خشک در آمریکا اظهارنظر کرد.

ملانیا ترامپ که از ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ «بانوی اول آمریکا» بود، در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» از کمبود مواد غذایی برای کودکان آمریکایی به ویژه شیر خشک به شدت انتقاد کرد.

همسر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا در این مصاحبه گفت: «دیدن اینکه (مردم آمریکا) در حال تقلا هستند و برای کودکانِ قرن بیست و یکم در ایالات متحده آمریکا غذا در دسترس نیست، اندوه‌آور است».

ملانیا ترامپ ادامه داد: «فکر می‌کنم دیدن آنچه در حال رخ دادن است ناراحت‌کننده است اگر واقعا عمیقاً به آن نگاه کنید. فکر می‌کنم بسیاری از مردم در حال تقلا و رنج هستند و همچنین آنچه در سراسر جهان در حال وقوع است (ناراحت کننده است) دیدن آن بسیار غم انگیز است و امیدوارم به سرعت تغییر کند».

«پیتر هجست» مجری شبکه فاکس نیوز از همسر دونالد ترالمپ درباره چرایی کمبود شیر خشک در آمریکا سوال کرد و بانوی اول سابق آمریکا با اننتقاد از عملکرد دولت بایدن، «رهبری» دولت این کشور را مقصر این کمبود خواند.

دولت جو بایدن طی روز‌های اخیر بار‌ها تحت فشار انتقادات ناشی از کمبود شیر خشک در آمریکا قرار گرفت و روز جمعه هفته گذشته این فشار‌های تشدید شده است.

طبق این گزارش، دولت جو بایدن از طرق مختلفی از جمله با گسترش انعطاف‌پذیری در برنامه «تغذیه مکمل برای زنان، نوزادان و کودکان» (WIC) در تلاش برای رفع کمبود شیر خشک برآمده است.

انتقاد‌های چهره‌های جمهوری‌خواه از دولت جو بایدن به دلیل کمبود شیر خشک در شرایطی تشدید شده که این حزب پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای پاییز امسال کنگره به وضعیت اقتصادی به عنوان نقطه مرکزی فشار بر دولت بایدن تمرکز کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اشکان
Germany
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
روغن گیر میاد ؟! بریم اونجا بخریم اگر هست
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار