ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

واکنش بایدن به تیراندازی مرگبار در نیویورک

رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای در واکنش به تیراندازی مرگبار اخیر در شهر «بوفالو» در ایالت نیویورک، عامل و انگیزه این جنایت را نژاد پرستی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۶۴

به گزارش راهبردمعاصر، کاخ سفید اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در پی تیراندازی گسترده اخیر در شهر «بوفالو» در آمریکا، خواستار پایان دادن به تروریسم نژادپرستانه در داخل این کشور شده است.

کاخ سفید در بیانیه‌ای که به نقل از بایدن منتشر کرد، نوشت: در زمینه انگیزه این تیراندازی نیاز به اطلاعات بیشتری داریم و مجریان قانون در حال تحقیق و بررسی هستند، اما حقیقتی اخلاقی در این باره واضح و مبرهن است و آن اینکه جنایت و خشونت با انگیزه نژادی برای ملت آمریکا منزجر کننده است. هرگونه اقدام تروریستی داخلی، از جمله اقدامی که به نام ایدئولوژی ملی گرایی سفیدپوستان انجام می‌شود، مغایر با چیزی است که ما در آمریکا از آن دفاع می‌کنیم. نفرت نباید جایگاهی امن در آمریکا داشته باشد. ما باید هر آنچه در توان داریم برای پایان دادن به تروریسم داخلی ناشی از نفرت به کار گیریم.

بایدن همچنین به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و از پلیس این کشور برای اعمال اقدامات فوری جهت محافظت و نجات جان انسان‌ها تقدیر نمود.

شب گذشته، در جریان تیراندازی دسته‌جمعی در سوپرمارکتی واقع در شهر بوفالو در ایالت نیویورک آمریکا، ۱۰ نفر کشته و سه نفر زخمی شدند. رسانه‌های آمریکایی در این باره اعلام کردند، شخصی که خود را طرفدار برتری سفیدپوستان اعلام کرده، عامل این تیراندازی مرگبار بوده است.

تیراندازی و کشتار دسته جمعی مشکلی فزاینده و نگران‌کننده در ایالات متحده است. آمار کشتار از طریق استفاده از سلاح گرم در این کشور به دلیل آزادی خرید و فروش اسلحه بسیار بالاست و در چند سال اخیر به ویژه از زمان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور، عقاید نژادپرستانه و جنایاتی که در این راستا رخ می‌دهد روندی صعودی داشته است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار