پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

رئیس‌جمهور: همه مشمولان دریافت یارانه حتما آن را دریافت می‌کنند

رئیس جمهور با اطمینان‌بخشی نسبت به ذخایر کالاهای اساسی در کشور این نکته را متذکر شد که همه کسانی که در دهک‌های اول تا نهم قرار داشته و مستحق دریافت یارانه هستند حتما یارانه می‌گیرند و جای نگرانی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه امروز یکشنبه هیات دولت از مقام معظم رهبری برای حمایت و تاکید ایشان بر همراهی همگانی برای اجرای موفق برنامه‌های اقتصادی دولت قدردانی کرد و گفت: همراهی و کمک مردم به دولت برای اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها حقیقتاً جای تقدیر دارد و علی رغم تلاش شبانه‌روزی رسانه‌های معاند مردم آگاه و هوشیار ایران آنها را در رسیدن به اهداف شان ناکام گذاشتند.

 

رئیسی افزود: در جریان حمله سایبری به پمپ بنزین‌ها که اخلال موقتی در سامانه‌ها به وجود آمد و با تلاش به موقع مسئولان ذی ربط کنترل شد می‌خواستند کشور یکباره دچار التهاب و آشوب شود اما به فضل خدا و هوشیاری مردم در آنجا هم ناکام ماندند.

 

رئیس جمهور با قدردانی از تیم اقتصادی دولت و همه مسئولانی که میدان‌دار اجرای طرح عادلانه‌سازی یارانه‌ها هستند، نکاتی را در این خصوص متذکر شد و این نکات را تضمین‌کننده موفقیت دولت در اجرای این طرح دانست.

 

آیت‌الله رئیسی تشدید نظارت به منظور کنترل قیمت‌ها را بسیار ضروری خواند و تاکید کرد: هیچ کالا و خدماتی نباید تحت هیچ شرایطی بیش از رقم مصوب ستاد تنظیم بازار افزایش یابد.

 

رئیسی بر لزوم تداوم تبیین جزییات نحوه توزیع یارانه‌ها، ابعاد و آثار آن برای مردم تاکید کرد و گفت: بخش زیادی از مردم نسبت به طرح دولت آگاهی پیدا کردند اما هنوز برای برخی ابهام وجود دارد که باید با استدلال برای آنها اقناع‌سازی شود.

 

رئیس جمهور با اطمینان‌بخشی نسبت به ذخایر کالاهای اساسی در کشور این نکته را نیز متذکر شد همه کسانی که در دهک‌های اول تا نهم قرار داشته و مستحق دریافت یارانه هستند حتما یارانه می‌گیرند و جای نگرانی نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده