وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

متلک ترامپ به ایلان ماسک

دونالد ترامپ از تصمیم اخیر ایلان ماسک مبنی بر خرید توییتر انتقاد و همچنین دعوت این میلیاردر را جهت بازگشت به توییتر رد کرد و گفت که احتمالا ماسک به طور "غیرقانونی" این شرکت را خریده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۲۸

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در بیانیه‌ای عنوان داشت: «فقط یک آدم احمق می‌تواند توییتر را به این مبلغ خریداری کند و ایلان ماسک، مدیرعامل میلیاردر شرکت تسلا آدم احمقی نیست. به علاوه، چگونه می‌تواند چنین معامله‌ای انجام شود وقتی که احتمالا او به طور غیرقانونی سهامش را خریداری کرده است؟»

ایلان ماسک در حال حاضر با شکایتی مواجه شده است؛ شکایتی که وی را به دلیل خرید سهام بیشتر با قیمت‌های پایین‌تر در این شبکه اجتماعی متهم می‌کند. همچنین، ادعا شده است که این میلیاردر سهام خود را تا قبل از اینکه آن را دو برابر کند و به بیش از ۹ درصد برساند، اعلام نکرده است.

همین امر باعث شده تا موضوع خرید توییتر از سوی ماسک فعلا متوقف شود.

دونالد ترامپ مدعی شد که این قرارداد برای تمامی سهامداران "بسیار ناعادلانه" خواهد بود.

هفته گذشته ایلان ماسک گفت که اگر نقشه‌اش برای خرید توییتر طبق برنامه پیش برود، ممنوعیت دائمی حضور دونالد ترامپ در شبکه توییتر را لغو خواهد کرد.

ترامپ در واکنش به اظهارات ماسک گفت: «من به توییتر باز نخواهم گشت. من در شبکه اجتماعی خودم (تروث سوشال) می‌مانم. معتقدم ایلان ماسک مرد موفقی است و می‌تواند در این مسیر پیشرفت کند، اما من قصد بازگشت به توییتر را ندارم.»

ایلان ماسک که می‌گوید طرفدار آزادی بیان است اخیرا پیشنهاد کرد که حاضر است برای خرید شبکه اجتماعی توییتر ۴۴ میلیارد دلار پرداخت کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار