عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مقتدی صدر خطاب به یک سوم تعیین کننده: با شما ائتلاف نمی‌کنیم

رهبر جریان صد خطاب به یک‌سوم تعیین کننده در پارلمان عراق گفت که حاضر به ائتلاف با این گروه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۹۵

به گزارش راهبردمعاصر، «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، امروز (دوشنبه، ۱۶ می)، طی سخنانی ضمن حمله به دستگاه قضایی عراق، این نهاد را به همگامی با اقدامات «شرم آور» یک سوم تعیین‌کننده در پارلمان، متهم کرد.

وی با بیان این‌که رویکرد مخالفانش از گروه‌های پیروز در انتخابات پارلمانی اخیر عراق، او را مجبور به ائتلاف با آن‌ها نخواهد کرد، گفت: «ما عراق را به میدان سهمیه بندی و فساد برنمی گردانیم».

به نوشته وبگاه «السومریه»، رهبر جریان صدر خطاب به یک‌سوم تعیین‌کننده در پارلمان عراق تاکید کرد که این جریان برای تشکیل دولت با آن، ائتلاف نخواهد کرد.

وی افزود: «مردم از فقر رنج می‌برند، بنابراین نه دولت اکثریت جدیدی وجود دارد که بتواند به آن‌ها منفعت برساند، و نه دولت فعلی می‌تواند به آن‌ها خدمت کند و نفعی به آن‌ها برساند».

مقتدی الصدر تصریح کرد: «آن‌ها مردم را هدف قرار می‌دهند و به زانو درآمدن این مردم را می‌خواهند. عجیب‌تر این است که قبایل دانسته یا نادانسته، با اقدامات "شرم‌آور" یک‌سوم مسدود کننده، همگام می‌شوند».

مقتدی الصدر رهبر جریان صدر شب گذشته نیز طی پستی در توئیتر نوشت که موفق نشده است «بزرگترین فراکسیون پارلمانی در تاریخ عراق» را تشکیل دهد.

صدر نوشت، در این مسیر، «به خودم متکی بودم و وابسته به طرف‌های خارجی نبودم و افتخار داشتم که در تأمین نیاز‌های مردم و مستلزمات تشکیل کابینه، به دادگاه مراجعه نکنم».

وی با بیان این‌که در تشکیل «دولت اکثریت ملی» موفق نشده است، تصریح کرد، یک راه بیشتر باقی نمانده و آن، تبدیل شدن به اپوزیسیون ملی است.

رهبر جریان صدر با اشاره به اینکه مدت این اپوزیسیون، کمتر از ۳۰ روز نخواهد بود، گفت: اگر طرف‌ها و سایر فراکسیون‌های پارلمانی از جمله کسانی که با این جریان، ائتلاف کرده بودند، بتوانند کابینه تشکیل دهند که مراد حاصل شده است، و در غیر این صورت، تصمیم دیگری خواهیم گرفت./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده