ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

حضور زاکانی در میان رانندگان معترض اتوبوس به افزایش حقوق‌ ها

حضور زاکانی در میان رانندگان معترض اتوبوس به افزایش حقوق‌ ها عصر امروز(سه‌شنبه، ۲۶ اردیبهشت) جمعی از رانندگان اتوبوس به افزایش حقوق‌ها اعتراض کردند که شهردار تهران برنامه حضورش در جمع نخبگان منطقه یک را لغو و به میان معترضین رفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی عصر امروز(دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت) با حضور در جمع رانندگان شرکت واحد با آنها صحبت کرد و گفت: دولت آمده در مورد خودش و شرکت‌های تابعه وزارتخانه‌هایش درآمدشان را مشخص کرده و ضریب ۱۰ درصد برای آنها مشخص کرده اما اصلا در مورد نهادهای عمومی که شهرداری هم یکی از آنهاست، هنوز تصمیمی گرفته نشده است.

وی با بیان این‌که اصلا تعجب می‌کنم از اعتراض! گفت: یک گروه شش نفره در این زمینه تشکیل شده است.

وی در پاسخ به اعتراض جمعی از کارگران مبنی‌بر این‌که ما حکم داریم، گفت: بنده به عنوان نوکر شما می‌گویم که در جلسه هیات دولت سه نوبت در این خصوص بحث شده است و دولت اعلام کرده که مشمولین تامین اجتماعی که در شرکت‌هایشان هستند، ضریب ۱۰ درصد است. اما ناظر به نهادهای عمومی هیچ چیزی اعلام نشده است.

وی در واکنش به اعتراض رانندگان اتوبوس گفت: من که دارم حرف می‌زنم برادر شما هستم و واقعیت را می‌گویم.

وی با بیان این‌که من به عنوان شهردار تهران به شما وعده می‌دهم و وظیفه دارم که گره زندگی‌تان را باز کنم، گفت: این مساله سر جایش هست. اما بنده در جلسات هیات دولت هستم و سه نوبت در این خصوص بحث شده است و گروه شش‌نفره تشکیل شده و معاون حقوقی رئیس‌جمهور نیز متولی این گروه است و سازمان برنامه نیز در این گروه عضویت دارد تا این مساله را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، عصر امروز(سه‌شنبه، ۲۶ اردیبهشت) جمعی از رانندگان اتوبوس به افزایش حقوق‌ها اعتراض کردند که شهردار تهران برنامه حضورش در جمع نخبگان منطقه یک را لغو و به میان معترضین رفت./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار