جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

لاوروف: تحولات اوکراین به آزادسازی دنیا از استعمار نو غرب کمک می‌کند

لاوروف: تحولات اوکراین به آزادسازی دنیا از استعمار نو غرب کمک می‌کند وزیر امور خارجه روسیه گفته «عملیات ویژه نظامی» کشورش در اوکراین به آزادسازی دنیا از ظلم نواستعماری غرب کمک خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،  «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه تصریح کرد عملیات نظامی کشورش در اوکراین به آزاد شدن دنیا از «ظلم نواستعماری» غرب کمک خواهد کرد.

 

حساب کاربری سفارت روسیه در انگلیس اظهارات لاوروف را اینطور پوشش داد: «عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین به روند آزادسازی دنیا از ظلم نواستعماری غرب که به شدت آکنده از نژادپرستی و عقده استثناپنداری است، کمک خواهد کرد.»

 

لاوروف در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «غرب هر چه سریعتر وضعیت ژئوپولتیک جدید را بپذیرد برای خودش و کل جامعه جهانی بهتر خواهد بود.»

 

روسیه از روز ۵ اسفند (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

 

روسیه همچنین اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است.

 

اوکراین ساعاتی بعد از حمله روسیه اعلام کرد تمامی ارتباطات دیپلماتیک با این کشور را قطع کرده است. کشورهای غربی در واکنش به اقدام نظامی روسیه تا کنون در چندین نوبت تحریم‌هایی را علیه اکثر نهادهای مالی، بخش انرژی و نخبگان سیاسی مسکو اعلام کرده و از جمله ارتباط چند بانک این کشور با سامانه پیام‌رسان بانکی سوئیفت را قطع کرده‌اند.

 

نیروهای روسی از زمان ورود به اوکراین توانسته‌اند بخش‌هایی از شرق و جنوب این کشور را تصرف کنند و اخیرا پس از چند هفته محاصره بندر جنوبی ماریوپل توانسته‌اند خط ارتباطی شبه‌جزیره کریمه و دونباس را تکمیل کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار