واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

لاوروف:واشنگتن و لندن در حال هدایت مذاکره‌کنندگان اوکراینی هستند

وزیر خارجه روسیه در سخنان روز سه شنبه خود به شدت به مواضع آمریکا و انگلیس در قبال بحران اوکراین تاخت و گفت: «واشنگتن و لندن در حال هدایت کردن گروه مذاکره‌کننده اوکراینی هستند».
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که هشتاد و سه روز از عملیات نظامی روسیه در اوکراین می‌گذرد، دیپلمات ارشد مسکو بار دیگر از مواضع واشنگتن و لندن در قبال بحران اوکراین بشدت انتقاد کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک از سخنان سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در نشست امروز سه شنبه درباره «عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین» خبر داد.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین را آغاز کرد. مقام‌های مسکو بارها تأکید کرده‌اند که تنها به دنبال خلع سلاح و نازی زدایی اوکراین هستند و به دنبال اشغال یا هدف قرار دادن مناطق غیرنظامی نیستند.

وزیر خارجه روسیه در سخنان روز سه شنبه خود به شدت به مواضع آمریکا و انگلیس در قبال بحران اوکراین تاخت و گفت: «واشنگتن و لندن در حال هدایت کردن گروه مذاکره‌کننده اوکراینی هستند».

سرگئی لاوروف در ادامه به مذاکرات روسیه و اوکراین به میزبانی ترکیه اشاره کرد که طی آن حتی صحبت‌هایی درباره احتمال دیدار سران روسیه و اوکراین مطرح شد اما با گذشت زمان و تشدید درگیری‌ها، اختلافات دو طرف شدت گرفت.

این مقام ارشد مسکو تصریح کرد: «بدیهی است که این نشانه‌ای بود که شاید پیشنهاد اوکراین که در انتقال اصول قابل قبول به ما (در مذاکرات ترکیه) برای دستیابی به توافق آشکار شد، مورد حمایت غرب قرار نگرفت».

وی ادامه داد، «ما اطلاعاتی داریم که از کانال‌های مختلف دریافت می‌کنیم مبنی بر اینکه واشنگتن و به ویژه لندن در حال هدایت مذاکره‌کنندگان اوکراینی و تنظیم کردن قدرت آزادی مانور آنها هستند».

دیپلمات ارشد روسیه افزود، غرب در تلاش برای طولانی کردن (بحران اوکراین) است چرا که معتقد است هر چه بیشتر (این بحران) طول بکشد روسیه آسیب بیشتری متحمل خواهد شد.

نهم فروردین ماه و در حالی که بیش از یک ماه از آغاز بحران اوکراین گشذته بود، مقام‌های ترکیه در استانبول میزبانی از مذاکرات نمایندگان مسکو و کی‌یف را برعهده گرفتند و شخص رجب طیب اردوغان هم با آنها دیدار کوتاهی انجام داد.

وزیر خارجه روسیه با گذشت بیش از یک هفته از این مذاکرات اعلام کرده بود که اوکراینی‌ها پیش‌نویس یک توافقنامه جدید را ارائه کرده‌اند که با پیش‌نویسی که در استانبول پیشنهاد داده بودند، متفاوت است.

به گفته لاوروف، پیشنهاد اوکراین، بحث درباره کریمه و دونباس در نشست بین رؤسای جمهور روسیه و اوکراین است که از نظر مسکو این پیشنهاد غیرقابل قبول است. وزیر خارجه روسیه افزود: «آمریکا زلنسکی را به ادامه نبرد با روسیه وادار می‌کند»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار