دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا نام ۶ فرد و ۸ شرکت در عراق و لبنان را به بهانه ارتباط با حزب‌الله در فهرست تحریم‌ها قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه اعلام کرد تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله لبنان اعمال کرده است.

 

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است: «امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری "احمد جلال رضى عبدالله"، یک تاجر لبنانی و تسهیل‌کننده مالی حزب‌الله و پنج نفر از دستیاران او و ۸ شرکت او در لبنان و عراق را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.»

 

در این بیانیه ادعا شده این تحریم نشان می‌دهد حزب‌الله از پوشش شرکت‌های قانونی برای درآمدزایی و اعمال نفوذ بر سرمایه‌گذاری‌های تجاری استفاده می‌کند.

 

«احمد جلال رضى عبدالله» (تبعه لبنان)، «علی رضا عبدالله» (تبعه عراق)، «حسین احمد جلال عبدالله» (تبعه لبنان)، «حسین احمد جلال عبدالله» (تبعه لبنان)، «حسین رضا عبدالله» (تبعه لبنان)، «حسین کامل عطیة»، (تبعه لبنان) و «جوزیف ایلیا هیدموس» (تبعه لبنان) افرادی هستند که نامشان در این فهرست قرار گرفته است.

 

دولت آمریکا در تلاش است محبوبیت حزب‌الله در لبنان را پایین بیاورد. واشنگتن به همین دلیل،کشورهای اروپایی را برای تروریستی اعلام کردن کل حزب‌الله تحت فشار شدید قرار داده است. آمریکا همچنین چندین بانک و شخصیت لبنانی را به اتهام ارتباط حزب‌الله در فهرست تحریم قرار داده است.

 

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که حزب‌الله، یکی از مهمترین احزاب سیاسی لبنان است. اقدامات آمریکا در لبنان بارها مورد انتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی قرار گرفته که می‌گویند حزب‌الله نقش مهمی در حفظ آرامش و ثبات لبنان و مبارزه با گروه‌های تروریستی و افراطی در منطقه داشته است./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده