به گزارش راهبردمعاصر، محمد کعب عمیر با بیان این مطلب به هماهنگی و برنامهریزیهای انجام شده از سوی وزارت آموزش و پرورش برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان اشاره کرد و گفت: پیش بینی میشود این طرح پیش از آغاز سال تحصیلی جدید اجرایی شود.
وی افزود: انتظار میرود با اجرایی شدن این طرح در شهریورماه امسال، تاثیر خود را در فیش حقوقی و میزان دریافتی معلمان نشان دهد.
کعب عمیر میگوید: طرح رتبه بندی معلمان نزدیک به یک دهه در فرآیندهای اداری معطل مانده بود و مجلس ضمن حمایت از اجرایی شدن فنی و عملیاتی این طرح، بر نحوه اجرای آن نیز نظارت دارد.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیین نامه اجرایی رتبهبندی معلمان از سوی وزارت آموزش و پرورش در هفته پایانی فروردین ماه به هیئت دولت ارائه شده است، ادامه داد: هفته قبل کلیات و مفاد آییننامه پیشنهادی آموزش و پرورش در خصوص رتبهبندی معلمان در کمیسیون عمومی دولت مورد بررسی قرار گرفت.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به تصویب قانون بودجه سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۳۸۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای نظام رتبهبندی معلمان در مجلس شورای اسلامی اشاره و اضافه کرد: این در حالی بود که پیشنهاد دولت برای اجرای این طرح ۲۵۰ هزار میلیارد ریال بود.
کعب عمیر اختصاص این میزان منابع مالی را برای وزارت آموزش و پرورش بیسابقه دانست و گفت: ۱۴ درصد از بودجه عمومی سال ۱۴۰۱ کشور به حوزه آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.
به گفته این مقام مسئول؛ با نظارتهایی که در دستور کار قرار دارد، از صدور رتبههای غیرواقعی جلوگیری میشود تا حق و حقوق معلمان به طور عادلانه اعمال شود./اندیشه معاصر