سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

گزارش هاآرتص درباره رایزنی ضد ایرانی وزیر جنگ اسرائیل در واشنگتن

گزارش هاآرتص درباره رایزنی ضد ایرانی وزیر جنگ اسرائیل در واشنگتن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر دفاع دولت جو بایدن، خواستار تقویت ائتلاف منطقه‌ای تحت رهبری آمریکا علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۴۸

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه رژیم صهیونیستی در توضیح دیدار «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا در واشنگتن خبر داد که او درخواست مقابله با جمهوری اسلامی ایران از طرق مختلف از جمله تقویت ائتلاف منطقه‌ای تحت رهبری ایالات متحده را خواستار شد.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این خصوص این گونه گزارش کرد که گانتز با لوید آستین در واشنگتن دیدار کرد و به او گفت که اقداماتی باید «به شیوه‌های مختلف از جمله تقویت ائتلاف منطقه‌ای تحت رهبری ایالات متحده علیه تهاجم ایران صورت گیرد».

در همین حال، آستین به گانتز اطمینان داد که ایالات متحده در حال تلاش برای تقویت ائتلاف منطقه‌ای خود و اعمال قدرت خود در منطقه است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی که در نشست حضور داشتند، به وضوح نگرانی خود درباره خشونت‌های صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان را ابراز کردند و به خشونت در مراسم تدفین «شیرین ابوعاقله» خبرنگار الجزیره اشاره کردند و بر لزوم برداشتن گام‌های اعتمادساز تأکید کردند.

بر اساس این گزارش، در خصوص اوکراین، گانتز تصریح کرد که سیاست رژیم صهیونیستی بر پایه ارسال تجهیزات دفاعی بشردوستانه و نه تسلیحات است و در عین حال که مجوز حمایت از اوکراین را صادر کرده است، به دنبال حفظ ثبات منطقه‌ای است.

بر اساس گزارش هاآرتص، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به آستین گفت که اسرائیل متعهد به ایستادن در کنار اوکراین است و به تلاش‌های اسرائیل در این زمینه هم از نظر کمک‌های بشردوستانه، میانجی‌گری نخست‌وزیر (نفتالی بنت) و هم در مورد تجهیزات غیرتهاجمی که اسرائیل به آن (اوکراین) کمک می‌کند اشاره کرد و در عین حال نیاز‌های امنیتی عملیاتی خود در منطقه و ثبات آن را حفظ می‌کند.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از زمان روی کار آمدن و تشکیل کابینه، تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین و ترغیب جامعه جهانی برای اعمال فشار به جمهوری اسلامی را افزایش داده است.

طبق این گزارش، گانتز در شب عزیمت به ایالات متحده، مدعی شد که ایران تنها چند هفته تا جمع‌آوری مواد شکافت‌پذیر برای بمب اتمی فاصله دارد و حدود ۶۰ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد در اختیار دارد.

وی همچنین مدعی شد که ایران در تلاش برای تکمیل ساخت و نصب یکهزار سانتریفیوژ پیشرفته در تأسیسات هسته‌ای خود از جمله یک تأسیسات جدید در نزدیکی نطنز و جمع آوری دانش و تجربه در توسعه، ساخت و بهره برداری از سانتریفیوژ‌ها است.

هاآرتص گزارش کرد که علی‌رغم پیشرفت چشمگیر در برنامه هسته‌ای ایران، منابعی که در مذاکرات وین مشارکت دارند، مدعی شده‌اند که ایالات متحده هنوز تصمیمی درباره تعیین یک ضرب‌الاجل برای مذاکرات هسته‌ای با ایران اتخاذ نکرده است.

بر اساس این گزارش، منابعی در فلسطین اشغالی هشدار داده‌اند که پیشرفت‌های ایران، ایالات متحده و دیگر اعضای برجام را وادار می‌کنند که به سرعت به مذاکرات پایان دهند تا مانع از دستیابی تهران به دستاورد‌های چشمگیر شوند.

گانتز در سخنرانی روز سه‌شنبه هفته گذشته خود در دانشگاه «رایشمن» خواستار آموختن درس‌هایی از جنگ اوکراین و اعمال آن در ایران شد.

وی در این خصوص گفت: «استفاده از توان اقتصادی، دیپلماتیک و در صورت لازم نظامی در اسرع وقت، و شاید به این روش جلوگیری از جنگ، اقدام درستی است».

روز چهارشنبه هفته گذشته، چند ساعت قبل از دیدار گانتز با «جیک سالیوان»، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اولین محموله از تجهیزات دفاعی از جمله دو هزار کلاه ایمنی و ۵۰۰ جلیقه محافظ را به اوکراین ارسال کرد./فارس


مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار