وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

دادستان کل کشور: طرح ساماندهی کولبری در دولت بررسی می‌شود

دادستان کل کشور: طرح ساماندهی کولبری در دولت بررسی می‌شود به گفته حجت الاسلام محمدجعفر منتظری طرح ساماندهی کولبری قرار است در دولت بررسی شود و آیین نامه ای برای آن تدوین و دوباره در شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور مطرح شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر دادستان کل کشور از بررسی طرح ساماندهی کولبری در شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: باتوجه به اشکالاتی که در این طرح بود، مقرر شد در دولت مورد بررسی قرار گیرد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری، امروز(اول خرداد) در نشست شورای قضایی استان کرمانشاه با اشاره به نشست اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور، اظهارکرد: در این نشست طرح ساماندهی کولبری مورد بررسی قرار گرفت که اشکالاتی به آن گرفته شد.

وی ادامه داد: مقرر شد تا این طرح در دولت بررسی شود و آیین نامه ای برای آن تدوین و دوباره در شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور مطرح شود.

به گفته دادستان کل کشور، طبق اعلام رئیس جمهور این طرح با اولویت در دولت در دستورکار قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه به اجرای طرح اصلاحات اقتصادی توسط دولت هم اشاره ای کرد و گفت: تلاش زیادی برای انجام اصلاحات اقتصادی از سوی دولت انجام شده که البته برای بهبود شرایط به زمان نیاز است.

منتظری در بخش دیگری از سخنانش امنیت را از ضروریات حیاتی برای هر جامعه ای توصیف کرد و گفت: اگر امنیت نباشد، سلامت، اقتصاد، علم، دانش و هنر داوم و بقا و رشد پیدا نمی کند و از طرفی سلامت جسمی و روحی هم در جامعه وجود نخواهد داشت.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه در کنار امنیت، مردم به اجرای عدالت هم در جامعه نیاز دارند، اظهار کرد: عدالت تنها منحصر به عدالت قضایی نیست، بلکه عدالت در همه چیز قرار دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه این عنصر امروزه کمتر در جامعه وجود دارد و متناسب با جامعه اسلامی که داریم نیست، چراکه در برخی از موارد از واحدهای صنفی گرفته تا ادارات عدالت در آنها رعایت نمی شود.

منتظری با تاکید براینکه هم مردم و هم همه مدیران باید عنصر عدالت را در کارشان مورد توجه قرار دهند، گفت: اگر جامعه ای به سمت و سویی برود که تمام افراد آن خود را مقید به رعایت عدالت و انصاف بدانند، در آن صورت جامعه روند روبه رشدی را خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: هرچند عدالت باید در همه افراد جامعه و دستگاه های اجرایی مختلف باشد، اما در دستگاه قضایی ارتباط این دستگاه با عدالت ارتباط تنگاتنگی است، چراکه هر زمان دو فرد در جامعه با هم اختلافی داشته باشند، به سراغ سایر ادارات نمی روند، بلکه به دستگاه قضایی مراجعه می کنند.

دادستان کل کشور خطاب به اعضای شورای قضایی استان کرمانشاه گفت: انتظار می رود کسانی که دراین حوزه فعال هستند، علاوه براینکه در زندگی خودشان عدل و انصاف را رعایت کنند، برای مردم هم اجرای عدالت را داشته باشند.

وی اعلام کرد: در این راستا کار قضاوت و کار در دستگاه قضایی بسیار سخت است و باید رویکردی که حضرت علی(ع) در حکومت داری و قضاوت خود داشته را نیز ما در دستور کار قرار دهیم.

منتظری در بخش دیگری از سخنانش به اجرای طرح سند تحول قضایی در قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: در این رابطه باید با همکاری سایر دستگاه ها تلاش شود تا پیشگیری در اولویت اقدامات قرار گیرد و در کنار آن هم برای کاهش پرونده ها تلاش شود./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار