موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟

قتل کولبر ایرانی در شکنجه مرزبانان ترکیه ای

یک کولبر ایرانی کشته و دیگری به سبب «شکنجه» توسط نیروهای ترکیه مصدوم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 22
کد خبر: ۸۴۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر که مرزبانان ترکیه این دو کولبر را «با چاقو و چماق مورد آزار جنسی و جسمی قرار داده‌اند».

با این حال، وب‌سایت کردپا گزارش داد که نیروهای ترکیه روز ۲۵ فروردین به سمت بهرام صمدی و حسن کچلانلو شلیک کرده‌اند که کچلانلو کشته شده و صمدی نیز پس از بازداشت «شکنجه» شده است.

بر اساس گزارش‌ها، کچلانو مردی ۳۵ ساله و پدر سه فرزند بوده است.

بهرام صمدی پس از بازگشت به ایران در بیمارستان بستری شده و عکس‌هایی نیز از جای چاقو بر بدن او منتشر شده است.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اعلام کرد که تیم‌های مرزبانی دو کشور در حال بررسی این موضوع هستند.

وب‌سایت فراز نیز به نقل از قادر، کولبر ۳۰ ساله، نوشت که دو هفته پیش نیز چهار کولبر «همین تجربه را داشتند که خوشبختانه با جراحت‌های زیاد توانستند خود را به خانه برسانند».

او اضافه کرد: «هنگامی که توسط نیروهای ترکیه دستگیر می‌شویم مورد ضرب و شتم و شکنجه و بی‌اخلاقی قرار می‌گیریم.»

پیش از این نیز گزارش‌هایی از زخمی وکشته شدن کولبران ایرانی بر اثر شلیک ماموران ترکیه منتشر شده است.

بهمن ماه سال گذشته گزارش‌هایی از ناپدید شدن پنج کولبر اهل آذربایجان غربی در مناطق مرزی در خاک ترکیه و جان باختن آنها منتشر شد.

برخی رسانه‌های ایران، از جمله رکنا، به نقل از اهالی روستای کوران گزارش دادند که این کولبران بر اثر سقوط بهمن «جان خود را از دست داده‌اند».

بر اساس آمار رسمی، استان کردستان ایران دارای بیشترین نرخ تورم و بیکاری در کل کشور است و ساکنان این استان به ناچار به کولبری روی می‌آورند./رکنا

کلمات کلیدی: ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار