هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

زلفی گل:غفلت از حوزه فرهنگی منجر به دانش موثر نخواهد شد

زلفی گل:غفلت از حوزه فرهنگی منجر به دانش موثر نخواهد شد وزیر علوم گفت:سرمایه گذاری برای دانشجویان در انجمن‌های علمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای علم و فناوری است که می‌تواند منجر به پیشرفت قابل توجهی شود، تمام توجه ما در دانشگاه نباید فقط به بخش پژوهش باشد و نسبت به بخش فرهنگی غفلت شود؛ چرا که در صورت غفلت از این حوزه دانش موفق و موثری نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدعلی زلفی گل در مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت گفت: جشنواره حرکت آغاز یک جهاد علمی و مرجعیت ساز است تا فعالان این حوزه در تاریخ علم همچون خورشید بدرخشند.

به گفته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن‌های علمی در مقیاس دانشجویی در وزارت‌های علوم و بهداشت جزو نهاد‌هایی هستند که غیر دولتی و مردمی اداره می‌شوند و حرکت به صورتی تیمی و گروهی است.

او گفت: سرمایه گذاری مناسبی برای انجمن‌ها نشده است، در صورتی که انجمن‌های دانشجویی و اساتید در هر صنف، مهمترین مکان علمی هستند و در دانشگاه‌ها نیز از ویژگی‌های منحصر به فرد برخوردارند.

وی افزود: سرمایه گذاری برای دانشجویان در انجمن‌های علمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای علم و فناوری است که می‌تواند منجر به پیشرفت قابل توجهی شود، تمام توجه ما در دانشگاه نباید فقط به بخش پژوهش باشد و نسبت به بخش فرهنگی غفلت شود؛ چرا که در صورت غفلت از این حوزه دانش موفق و موثری نخواهیم داشت.

به گفته زلفی گل، ۳ درصد از کل اعتبارات دانشگاه‌ها باید صرف امور فرهنگی شود، اگر به دانشجویان در دانشگاه میدان داده شود، کار‌هایی با کمترین هزینه و بیشترین بهره‌وری خواهیم داشت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید گروه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها فعال باشند و از ظرفیت آن‌ها استفاده شود،۴۴۰ انجمن علمی مصوب در وزارت علوم باید با انجمن‌های دانشجویی ارتباط برقرار کنند، البته بهترین اقدام تقویت شبکه فضیلت‌ها در دانشگاه است که باعث وصل شبکه‌های علمی می‌شود و آثار آن نیز به جامعه تسری پیدا می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار