ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

زلفی گل:غفلت از حوزه فرهنگی منجر به دانش موثر نخواهد شد

زلفی گل:غفلت از حوزه فرهنگی منجر به دانش موثر نخواهد شد وزیر علوم گفت:سرمایه گذاری برای دانشجویان در انجمن‌های علمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای علم و فناوری است که می‌تواند منجر به پیشرفت قابل توجهی شود، تمام توجه ما در دانشگاه نباید فقط به بخش پژوهش باشد و نسبت به بخش فرهنگی غفلت شود؛ چرا که در صورت غفلت از این حوزه دانش موفق و موثری نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدعلی زلفی گل در مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت گفت: جشنواره حرکت آغاز یک جهاد علمی و مرجعیت ساز است تا فعالان این حوزه در تاریخ علم همچون خورشید بدرخشند.

به گفته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن‌های علمی در مقیاس دانشجویی در وزارت‌های علوم و بهداشت جزو نهاد‌هایی هستند که غیر دولتی و مردمی اداره می‌شوند و حرکت به صورتی تیمی و گروهی است.

او گفت: سرمایه گذاری مناسبی برای انجمن‌ها نشده است، در صورتی که انجمن‌های دانشجویی و اساتید در هر صنف، مهمترین مکان علمی هستند و در دانشگاه‌ها نیز از ویژگی‌های منحصر به فرد برخوردارند.

وی افزود: سرمایه گذاری برای دانشجویان در انجمن‌های علمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای علم و فناوری است که می‌تواند منجر به پیشرفت قابل توجهی شود، تمام توجه ما در دانشگاه نباید فقط به بخش پژوهش باشد و نسبت به بخش فرهنگی غفلت شود؛ چرا که در صورت غفلت از این حوزه دانش موفق و موثری نخواهیم داشت.

به گفته زلفی گل، ۳ درصد از کل اعتبارات دانشگاه‌ها باید صرف امور فرهنگی شود، اگر به دانشجویان در دانشگاه میدان داده شود، کار‌هایی با کمترین هزینه و بیشترین بهره‌وری خواهیم داشت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید گروه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها فعال باشند و از ظرفیت آن‌ها استفاده شود،۴۴۰ انجمن علمی مصوب در وزارت علوم باید با انجمن‌های دانشجویی ارتباط برقرار کنند، البته بهترین اقدام تقویت شبکه فضیلت‌ها در دانشگاه است که باعث وصل شبکه‌های علمی می‌شود و آثار آن نیز به جامعه تسری پیدا می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار