عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

جزئیات تازه از مسمومیت ۴۰ دانشجوی دختر در یکی از خوابگاه‌های تهران+ علت

رئیس مرکز اورژانس تهران از مسمومیت غذایی ۴۰ دانشجوی دختر در یک خوابگاه واقع در بلوار مرزداران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۸۸۸

به گزارش راهبردمعاصر، مجتبی خالدی گفت: دقایقی پیش مسمومیت غذایی دانشجویان دختر در یکی از خوابگاه‌های تهران واقع در بلوار مرزداران به سامانه ۱۱۵ اعلام شد.

وی از مسمومیت ۲۱ نفر در این خوابگاه خبر داد و افزود: تاکنون یک اتوبوس آمبولانس و پنج آمبولانس در محل حاضر شده‌اند و به دلیل احتمال افزایش مصدومان ممکن است یک اتوبوس آمبولانس دیگر در محل استقرار یابد.

سخنگوی سازمان اورژانس گفت: مصدومان همه دختر هستند و به بیمارستان امام منتقل شده‌اند.

خالدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خوابگاه خودگردان بوده است یا مربوط به یکی از دانشگاه‌ها است، افزود: خوابگاه مربوط به یکی از دانشگاه‌ها است و دانشجویان همگی از غذای آن خوابگاه خوردند.

وی در عین حال گفت: پس از حضور نیرو‌های اورژانس در محل حادثه و بررسی وضعیت مصدومان، این احتمال نیز وجود دارد که علت حادثه شاید مسمومیت نباشد.

یحیی صالح طبری رئیس مرکز اورژانس تهران، با اشاره به آخرین جزئیات مصدومیت دانشجویان دختر در یک خوابگاه دانشجویی گفت: این خبر ساعت ۵ صبح به سامانه ۱۱۵ تهران اعلام شد.

وی افزود: این خوابگاه مربوط به دانشگاه فرهنگیان نسیبه واقع در بلوار مرزداران است.

صالح طبری گفت: تا این لحظه ۴۲ نفر کل مصدومان بوده است که ۴۰ نفر به بیمارستان انتقال یافته اند و ۲ نفر در محل درمان شدند.

وی با اعلام اینکه حال عمومی مصدومان مساعد گزارش شده است، افزود: احتمالاً مسمومیت گوارشی بوده است، ولی باید بررسی‌های بیشتر و تخصصی صورت بگیرید.

صالح طبری گفت: برای این حادثه ۵ آمبولانس و دو اتوبوس آمبولانس اعزام شدند و سه نفر از مصدومان به بیمارستان حضرت رسول و ۱۷ نفر به بیمارستان امام خمینی منتقل شدند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار