پیش‌بینی هواشناسی و ورزش باد شدید در نقاط مختلف کشور؛ رگبار باران در این استان‌ها هشدار رگبار باران و سیلاب برای ۲۰ استان / اطلاعیه هواشناسی در خصوص وضعیت جوی روز‌های آینده تغییر سهمیه‌های کنکور به امسال نمی‌رسد / ۶۰ درصد قبول شدگان پزشکی دارای سهمیه هستند این ۱۷ استان منتظر باران رگباری باشند تمام اموال ساعدی‌نیا در این شهر توقیف شد+ جزئیات خبر جدید درباره امتحانات دانشجویان دانشگاه تهران تاریخ دقیق واریز پاداش استمرار خدمت فرهنگیان تیر ۱۴۰۵ این ادارات ۲ ساعت زودتر تعطیل می‌شوند/ کارمندان دولت بخوانند گزارش رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت دکتر کمال خرازی دادستان تهران: کیفرخواست پروندهٔ «رضا پهلوی» و عوامل «اینترنشنال» و «من‌وتو» صادر شد مشخصات فنی آیفون ۱۸ لو رفت/ این گوشی با رم ۹ گیگابایتی می‌آید! امتحانات نهایی دانش آموزان به تعویق افتاد؟ / توضیحات وزارت آموزش و پرورش در خصوص برگزاری امتحانات نهایی ورود خودرو‌ها به تهران از روز جمعه ممنوع شد؟ صدور حکم ضبط اموالی به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در پرونده موسسه مولی الموحدین تغییر ساعت کار ادارات فردا شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ به دلیل دیدار تیم ملی ایران و مصر بازداشت ۵ متهم در پرونده گوشت‌های مدفون شده در بندرعباس

آموزش و پرورش: دانش آموزان فریب تبلیغات افراد سودجو را نخورند

آموزش و پرورش: دانش آموزان فریب تبلیغات افراد سودجو را نخورند مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی اعلام کرد: دسترسی به سؤالات امتحانات نهایی قبل آز آزمون به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست، دانش‌آموزان فریب تبلیغات افراد سودجو را نخورند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۳۳

به گزارش راهبردمعاصر، روز گذشته اولین روز شروع امتحانات نهایی دانش‌آموزان در سراسر کشور بود. در اولین روز از برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم و پس از حدود نیم ساعت از شروع امتحان، تصویری از برگه سؤال امتحانی در فضای مجازی انتشار یافت که بلافاصله از طریق بررسی شواهد و رصد نشانه‌های منقوش در برگه سؤال، حوزه‌های عامل این انتشار شناسایی و اقدامات حقوقی برای برخورد با متخلفین در دستور کار قرار گرفت.

بر همین اساس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تاکید بر این که امکان دسترسی به سؤالات امتحان نهایی قبل از آغاز جلسه به هیچ وجه امکان‌پذیر نمی‌باشد، بر برخورد قانونی با متخلفان تأکید کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

با توجه به این که سؤالات رمز شده امتحانات نهایی دقیقا پیش از شروع هر امتحان از قرنطینه طراحی سؤالات به طور مستقیم با روش الکترونیکی به حوزه‌های اجرای سراسر کشور ارسال و در همان جا رمزگشایی و در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد، دسترسی به سؤالات قبل از امتحان امکان‌پذیر نیست و موضوع افشای سؤالات منتفی است، اما در مواردی پس از شروع امتحان تعداد انگشت شماری از دانش‌آموزان با استفاده از گوشی همراه، ساعت هوشمند و... که موفق شده‌اند با خود به جلسه امتحان ببرند، مبادرت به تصویربرداری از سؤالات و ارسال آن در کانال‌های خاص می‌‌کنند.

در مواردی نیز افراد سودجو و فرصت‌طلب با استفاده از انتشار سربرگی مجعول سؤالات و تغییرات گرافیکی در آن‌ها و انتشار در فضای مجازی، سعی در فریب دانش‌آموزان دارند که آموزش و پرورش به منظور برخورد با این موارد، با صدور دستورالعمل‌های حفاظت و مراقبت از آزمون‌ها، تعیین و آموزش ناظرین ثابت توسط حراست، بکارگیری مراقبین و نیز تجهیز حوزه‌های برگزاری امتحانات به دستگاه‌های موبایل‌یاب و نظارت مستمر از حوزه‌ها توسط ناظرین ستادی استانی و منطقه‌ای برای برقراری نظم و امنیت بیشتر و جلوگیری از هرگونه تخلف برنامه‌ریزی و اقدام نموده است.

لازم به ذکر است: در صورت بروز تخلف براساس آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات امتحانی با متخلفین برخورد می‌شود و این موضوع و نوع مجازات مرتبط با تخلف در بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ارسال شده به مدارس به اطلاع عوامل برگزاری امتحانات و دانش‌آموزان رسانده خواهد شد.

امید است مسئولیت‌پذیری، اقدامات و تلاش عوامل برگزاری امتحانات در اجرای دستورالعمل‌ها و همچنین هوشیاری دانش‌آموزان و خانواده‌ها در برخورد با افراد فرصت‌طلب، زمینه بروز هرگونه سوء استفاده از موضوع امتحانات را از بین ببرد اما متاسفانه در اولین روز از برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم و پس از حدود نیم ساعت از شروع امتحان، تصویری از برگه سؤال امتحانی در فضای مجازی انتشار یافت که بلافاصله از طریق بررسی شواهد و رصد نشانه‌های منقوش در برگه سوال، حوزه‌های عامل این انتشار شناسایی و اقدامات حقوقی برای برخورد با متخلفین در دستور کار قرار گرفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار