پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد
الویری:

اگر مسائل نجفی را می‌دانستیم به آن رأی نمی‌دادیم

رئیس شورای عالی استان‌ها، گفت: اگر درخصوص مسائل مطرح شده از نجفی اطلاعی داشتیم قطعا اعضای شورا به آن رای نمی‌دادند
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، مرتضی الویری در حاشیه برگزاری اجلاس شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران، درباره انتخاب نجفی به عنوان شهردار تهران گفت: خیلی سریع و روشن اعلام می‌کنم هیچکدام از اعضا درخصوص مسائل مطرح شده درباره نجفی اطلاعی نداشنتد و موضوعی را با ما مطرح نکرده بودند. ما به آقای نجفی رای دادیم چون افکار عمومی آن را بهترین وزیر آموزش و پرورش می‌دانستند.

 

الویری ادامه داد: ما به فردی (نجفی) رای دادیم که عصبانیت آن را کسی ندیده بود و وقتی که در سازمان برنامه و بودجه بود بهترین کارنامه را داشت.

 

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: در حزب کارگزاران کسی از موضوعات نجفی اطلاع نداشت و اگر می‌دانستیم قطعا رای نمی‌داد.

وی درباره اظهارات خود در سرای قلم درخصوص بعضی از فرماندهان سپاه گفت: این بازی‌های فضای مجازی است که خواستند وحدت و یکپارچگی جامعه را مخدوش کنند.درخصوص فرماندهان سپاه مطلبی بیان نکردم و به هیچ عنوان شایعات در این خصوص را باور ندارم. مدیریت شهری در اوایل سال 96 حدود 12مورد تخلف مدیران شهری را به قوه قضاییه اعلام کرده بود که من اعلام کردم چرا قوه قضاییه این موارد را بررسی نمی‌کند ولی مواردی در خصوص رقص کودکان 9 ساله را بررسی می‌کند و در صحبت‌هایم هیچ اسمی را نبرده‌ام.

منبع : فارس

ارسال نظر