ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

ظریف حادثه برای نفتکش‌های ژاپنی را «مشکوک» توصیف کرد

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با مشکوک توصیف کردن حادثه برای نفتکش‌های مرتبط با ژاپن در خلیج عمان، گفت اجرای طرح ایران برای مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای امری ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حادثه امروز (پنجشنبه) برای دو نفتکش در خلیج عمان را مشکوک توصیف کرد.

 

ظریف در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «در حالی که آبه شینزو نخست‌وزیر ژاپن در حال ملاقات با آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی بود، گزارش‌هایی از حملاتی به نفکتش‌های مرتبط با ژاپن منتشر شد».

 

وی با «مشکوک» توصیف کردن حادثه‌ای که امروز برای نفتکش‌های ژاپنی در خلیج عمان اتفاق افتاد، افزود: «طرح پیشنهادی ایران برای تشکیل «مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای» امری ضروری است».

 

صبح امروز بود که منابع محلی از وقوع انفجار در دو نفتکش هنگام عبور از خلیج عمان خبر دادند. در گزارش‌های متعاقب مشخص شد که این دو نفتکش متعلق به ژاپن بوده و در حال حمل متانول و اتانول از مبدأهای عربستان سعودی و امارات عربی متحده به سنگاپور و تایوان بودند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار