ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

5 کشته در انفجار مسجد کابل + فیلم

5 کشته در انفجار مسجد کابل + فیلم بر اساس اعلام رسانه‌های افغانستان، دقایقی پیش انفجاری قوی در یکی از مساجد کابل به‌وقوع پیوست که گفته می‌شود دستکم 5 شهید و بیش از 10 زخمی برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری از انفجار در مسجد «حضرت ذکریا» در چهارراهی ترافیک شهر کابل خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها این انفجار ناشی از بمب کارگذاری‌شده بوده و تلفات نیز در پی دارد.

به ادعای برخی منابع در این انفجار دستکم 10 نفر شهید و یا زخمی شده‌اند. آمار تلفات تاکنون مشخص نشده است.

«خالد زدران»، سخنگوی فرماندهی امنیتی طالبان در کابل وقوع انفجار در مسجدی در چهارراهی ترافیک کابل را تأیید کرد و گفت که در این انفجار 2 تن زخمی شده‌اند.

به گفته او، این انفجار در هنگام ادای نماز در نزدیکی مسجد «حضرت زکریا» رخ داده است.

این در حالی است که مقامات بهداشتی کابل به رویترز گفتند که در این انفجار دستکم 5 تن شهید شده و بیش از 10 نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر خبرنگار الجزیره گزارش داد که در نتیجه این انفجار 6 غیرنظامی به‌شهادت رسیده و 15 نفر دیگر نیز زخمی شدند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار