ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹

دانشمندان می گویند قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که چندین آلاینده معمول و رایج با بروز پیامدهای شدیدتری در افراد آلوده به کروناویروس مرتبط هستند.

در این بررسی آمده است: افرادی که در مناطقی از انتاریوی کانادا با سطح بالاتری از سه آلاینده معمول در هوا - ذرات معلق ریز، دی اکسید نیتروژن و ازن- زندگی می کردند، در معرض خطر بیشتر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه قرار داشتند.

این متخصصان همچنین دریافتند: قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.

متخصصان اداره بهداشت کانادا داده‌های مربوط به ۱۵۱ هزار و ۱۰۵ فرد ۲۰ سال و بالاتر را که در سال ۲۰۲۰ در انتاریو به عفونت کروناویروس آلوده شده بودند مورد بررسی قرار دادند. همچنین اطلاعات مربوط به سه آلاینده در دسترس آنان قرار گرفت.

بررسی ها نشان داد: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا می تواند خطر ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را از طریق مکانیسم های مختلفی افزایش دهد. به عنوان مثال، آلاینده‌های هوا می توانند واکنش ‌های ایمنی و فعالیت‌های ضد میکروبی را در ریه‌ها کاهش و در نتیجه بار ویروسی را افزایش دهند.

به گزارش روزنامه هیل، این مواد همچنین می توانند باعث التهاب مزمن و فعالیت بیش از حد یک نوع پروتئین گیرنده شود که ورود کروناویروس به سلول های انسانی را امکان پذیر می کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار