سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹

دانشمندان می گویند قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که چندین آلاینده معمول و رایج با بروز پیامدهای شدیدتری در افراد آلوده به کروناویروس مرتبط هستند.

در این بررسی آمده است: افرادی که در مناطقی از انتاریوی کانادا با سطح بالاتری از سه آلاینده معمول در هوا - ذرات معلق ریز، دی اکسید نیتروژن و ازن- زندگی می کردند، در معرض خطر بیشتر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه قرار داشتند.

این متخصصان همچنین دریافتند: قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.

متخصصان اداره بهداشت کانادا داده‌های مربوط به ۱۵۱ هزار و ۱۰۵ فرد ۲۰ سال و بالاتر را که در سال ۲۰۲۰ در انتاریو به عفونت کروناویروس آلوده شده بودند مورد بررسی قرار دادند. همچنین اطلاعات مربوط به سه آلاینده در دسترس آنان قرار گرفت.

بررسی ها نشان داد: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا می تواند خطر ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را از طریق مکانیسم های مختلفی افزایش دهد. به عنوان مثال، آلاینده‌های هوا می توانند واکنش ‌های ایمنی و فعالیت‌های ضد میکروبی را در ریه‌ها کاهش و در نتیجه بار ویروسی را افزایش دهند.

به گزارش روزنامه هیل، این مواد همچنین می توانند باعث التهاب مزمن و فعالیت بیش از حد یک نوع پروتئین گیرنده شود که ورود کروناویروس به سلول های انسانی را امکان پذیر می کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر