ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹

دانشمندان می گویند قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که چندین آلاینده معمول و رایج با بروز پیامدهای شدیدتری در افراد آلوده به کروناویروس مرتبط هستند.

در این بررسی آمده است: افرادی که در مناطقی از انتاریوی کانادا با سطح بالاتری از سه آلاینده معمول در هوا - ذرات معلق ریز، دی اکسید نیتروژن و ازن- زندگی می کردند، در معرض خطر بیشتر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه قرار داشتند.

این متخصصان همچنین دریافتند: قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.

متخصصان اداره بهداشت کانادا داده‌های مربوط به ۱۵۱ هزار و ۱۰۵ فرد ۲۰ سال و بالاتر را که در سال ۲۰۲۰ در انتاریو به عفونت کروناویروس آلوده شده بودند مورد بررسی قرار دادند. همچنین اطلاعات مربوط به سه آلاینده در دسترس آنان قرار گرفت.

بررسی ها نشان داد: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا می تواند خطر ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را از طریق مکانیسم های مختلفی افزایش دهد. به عنوان مثال، آلاینده‌های هوا می توانند واکنش ‌های ایمنی و فعالیت‌های ضد میکروبی را در ریه‌ها کاهش و در نتیجه بار ویروسی را افزایش دهند.

به گزارش روزنامه هیل، این مواد همچنین می توانند باعث التهاب مزمن و فعالیت بیش از حد یک نوع پروتئین گیرنده شود که ورود کروناویروس به سلول های انسانی را امکان پذیر می کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده