عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

روحانی عازم دوشنبه شد

رئیس جمهور پس از تبیین مواضع ایران اسلامی در نوزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان، بیشکک را به مقصد دوشنبه پایتخت تاجیکستان ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان پس از تبیین مواضع ایران اسلامی در نوزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان، جمعه شب به وقت محلی بیشکک را به مقصد دوشنبه پایتخت تاجیکستان به منظور شرکت در پنجمین کنفرانس "تعامل و اعتماد سازی در آسیا( سیکا)" ، ترک کرد.

 

ایران ، قزاقستان، افغانستان ، پاکستان ، کره حنوبی، چین ، روسیه ، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان ، تاجیکستان، جمهوری آذریابجان و تایلند از جمله اعضای سیکا هستند که سران این کشورها روز شنبه 25 خرداد ماه با هدف بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل و موضوعات مهم منطقه آسیا در پایتخت تاجیکستان گردهم می آیند.

 

حسن روحانی در سفر دو روزه خود به قرقیزستان ؛ علاوه برسخنرانی در جمع سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و تبیین دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران درخصوص مسائل مهم منطقه ای و جهانی، در دیدارهای دوجانبه ای با روسای جمهور چین، روسیه و افغانستان درخصوص موضوعات مورد علاقه دوجانبه، منطقه ای و جهانی با مقامات این کشورها گفت وگو و تبادل نظر کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار