پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم
روحانی:

اقدامی که آمریکا دارد انجام می‌دهد تروریسم اقتصادی است

رییس جمهور گفت: تلاش ما همواره این بوده است که صلح و امنیت منطقه را حراست و حفاظت کنیم
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز(پنجشنبه) در نشست خبری ‍ پیش از سفر به بیشکک، گفت: سفر به دو کشور دوست قرقیزستان و تاجیکستان است که هر دو کشور از کشورهای آسیای مرکزی و مسلمان هستند که روابط بسیار خوبی با این دو کشور داریم.

 

وی درباره اهداف سفر خود به این دو کشور ادامه داد: این سفر به دعوت روسای جمهور دو کشور بوده است و برای شرکت در اجلاس شانگهای در قرقیزستان است. اجلاس حایز اهمیت است. این اجلاس معمولاً مربوط به مسائل امنیت منطقه و سایر مسائل مورد علاقه در منطقه است.

 

روحانی بیان داشت: امروز مسئله امنیت برای ما اهمیت خاص و ویژه ای چه در منطقه بسیار حساس خلیج فارس و چه در خاورمیانه و چه در کل آسیا و جهان دارد و تلاش ما همواره این بوده است که صلح و امنیت منطقه را حراست و حفاظت کنیم و در طول سالهای گذشته در عمل نشان دادیم که نسبت به کشورهای همسایه مان و امنیت کشورهای منطقه تا چه قدر حساس بوده ایم.

 

وی تصریح کرد: در اجلاس شانگهای کشورهای مهمی نظیر روسیه و چین حضور دارند که روابط دو جانبه ما با این دو کشور اهمیت دارد. این دو کشور بسیار مهم از دوستان جمهوری اسلامی ایران هستند. هر دو کشور عضو کشورهای ۱+۴ هستند و در شرایط فعلی ضرورت دارد درباره مسئله توافق هسته‌ای هم با این دو کشور بحث و گفت‌وگو داشته باشیم.

 

رییس جمهور گفت: مردم ما کاملا آگاه هستند که جمهوری اسلامی ایران به توافق و توافقات بین المللی همواره پایبند است. در توافق هسته‌ای هم ایران طبق ۱۵ گزارش آژانس به تعهدات خود عمل کرده است.

رییس قوه مجریه خاطر نشان کرد: متاسفانه آمریکا هم این تعهد را زیر پا گذاشته و هم قطعنامه شورای امنیت یعنی قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده است و هم دست به اقدام جنگ اقتصادی و ترور اقتصادی زده است.

 

روحانی تاکید کرد: کاری که امروز آمریکا انجام می دهند بالاتر از مسئله نقض قطعنامه یا تخلف از یک پیمان و معاهده است و در واقع اقدامی که آمریکا دارد انجام می‌دهد تروریسم اقتصادی است. آمریکا برای اولین بار جنگ را با یک ملت به صورت علنی و آشکار آن هم مخصوصاً با اقشار آسیب پذیر جامعه شروع کرده است. آمریکایی ها امروز با میلیون‌ها انسان فهیم و فرهنگی این کشور مخصوصا طبقات ضعیف جنگ را آغاز کرده است. البته در این جنگ ملت ما حتما پیروز خواهد بود.

 

وی گفت: هدف از هر دو اجلاس‌ بحث امنیت و مبارزه با تروریسم است. تروریسم به هر شکلش از نظر ما محکوم است. تروریسم اقتصادی یکی از اشکال بسیار بد ترور در شرایط امروز جامعه است.

 

روحانی بیان داشت: با کشورهای میزبان و سایر کشورهایی که در اجلا‌ها شرکت دارند ملاقات و گفت‌وگو خواهیم داشت در تاجیکستان و اجلاس سیکا که یعنی کشورهایی که به دنبال اعتمادسازی در منطقه آسیا هستند اهمیت دارد. کشور های مهمی در این کنفرانس عضو هستند و در این اجلاس شرکت می‌کنند.

وی اظهار داشت: علاوه بر این که در هر دو اجلاس سخنرانی دارم و نظرات دولت جمهوری اسلامی ایران و نظرات ملت ایران را تبیین خواهم کرد. امیدوارم هم این اجلاس ‌ها و هم تصمیماتی که در این دو اجلاس گرفته می‌شود و هم ملاقات‌های دوجانبه ای که خواهد بود به نفع منطقه و ملت باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر